Bouwgrond Hogebergdreef 35

Kavel omschrijving

Heeft u altijd al gedroomd van het bouwen van uw eigen vrijstaande huis? Dit ruime kavel van 575 m² in Putte maakt die droom werkelijkheid!

Beschikbaar in een kalme woonstraat, bieden we een bouwklaar perceel van 575 m² aan op Hogebergdreef 35. De kavel komt met een royale tuin gericht op het noordwesten en een eigen oprit met plaats voor twee auto's. Dit is de ideale plek om te beginnen met bouwen!

U heeft veel vrijheid om uw droomhuis te ontwerpen binnen het huidige bestemmingsplan (Wonen-3) van de Gemeente Woensdrecht. Voor meer details over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Over de Locatie:

Putte is een sfeervol grensdorp met een uitgebreid winkelaanbod, open op zondagen, en diverse voorzieningen zoals een huisartsenpraktijk, tandarts, apotheek, basisschool, peuterspeelzaal en verschillende sportclubs. Deze kavel ligt op slechts enkele minuten lopen van al deze faciliteiten. Bovendien zijn de uitgebreide voorzieningen van Bergen op Zoom en Antwerpen in ongeveer 20 minuten met de auto te bereiken. Met de nabijgelegen A58 en A4 zijn steden als Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Rotterdam en Antwerpen gemakkelijk toegankelijk.

Kenmerken

Aangeboden door: Helmig Makelaardij en Taxatieburo o/z B.V. .
Plaats Putte
Provincie Noord-brabant
Aantal kavels 1 bouwkavel
Prijs € 250.000
Oppervlakte 575 m²
Kenmerken
  • In woonwijk

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook informatie aanvragen bij onze partners?

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Badkamers
Selecteer alle brochures
Betonvloeren
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan

Aanbevolen bouwkavels

Voorbeeldwoningen

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.