Bouwgrond Noordlaan 15

Kavel omschrijving

Een werkelijk bijzondere gelegenheid! Deze omvangrijke bouwkavel is gesitueerd op een van de meest begeerde locaties in Bergen.


Dankzij de uitstekende ligging en de ruime afmetingen biedt deze kavel de kans om uw droomwoning te bouwen.

U zult wonen in een serene en groene omgeving, met bossen en duinen binnen handbereik, het centrum gemakkelijk te voet of per fiets bereikbaar, en het strand vlakbij.

Als u droomt van een ruime, vrijstaande woning die u helemaal zelf kunt vormgeven vanaf het begin, dan is dit de perfecte kans voor u!


Over de locatie en omgeving:

Deze bouwkavel ligt op een prachtige plek in Bergen en is de ideale locatie voor een ruime, vrijstaande villa met eventuele bijgebouwen. Gelegen aan een rustige weg, geniet u als eigenaar van deze prachtige ligging in een groene omgeving, op loopafstand van zowel de bossen als de duinen.

Er zijn diverse unieke wandel- en fietsroutes in de nabije natuur, waardoor u volop recreatiemogelijkheden heeft. Het strand is slechts een kort ritje van 10-13 minuten verwijderd.

Het levendige centrum van Bergen ligt op slechts 5 minuten fietsen. Daar vindt u een divers en uitgebreid aanbod aan winkels, van dagelijkse boodschappen tot kledingwinkels en speciaalzaken. Ook zijn er gezellige restaurants, cafés en terrasjes in het hart van Bergen.

De dichtstbijzijnde supermarkt, kinderopvang, scholen en bushalte zijn op loopafstand, terwijl het treinstation met de auto bereikbaar is. Deze kavel is tevens gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen.


Mogelijkheden van de kavel:

Deze ruime kavel biedt een unieke mogelijkheid om een schitterende vrijstaande villa te realiseren, met ruimte voor bijgebouwen. Als toekomstige eigenaar heeft u de vrijheid om uw woning helemaal naar eigen wens vorm te geven.

De kavel biedt ruimte voor een uitgebreide woning met een bouwoppervlak van circa 200 m2, een goothoogte van 6.50 meter en een nokhoogte van 10 meter, exclusief bijgebouwen. Stelt u zich een villa voor met een ruime woonkamer met uitzicht op het groen, een moderne keuken, diverse slaapkamers en badkamers, een kantoorruimte, gym, en meer - alles volledig naar uw eigen wens.

De tuin biedt alle vrijheid om naar eigen smaak een prachtige tuin te ontwerpen, vol groen en met veel privacy. Deze bouwkavel is uw kans om uw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

Kenmerken

Aangeboden door: JOEPP Makelaardij .
Plaats Bergen
Provincie Noord-Holland
Aantal kavels 1 bouwkavel
Prijs € 1.395.000
Oppervlakte 995 m²
Kenmerken
  • Aan bosrand
  • Aan rustige weg
  • Beschutte ligging
  • In bosrijke omgeving
  • In woonwijk

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook informatie aanvragen bij onze partners?

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Badkamers
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieur (wanden en plafonds)
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures
Zwembadbouwers
Selecteer alle brochures

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan

Aanbevolen bouwkavels

Plan ’t Ol Alteveer - Nieuwe Pekela

Nieuwe Pekela - € 124.900Prijs op aanvraagVanaf € 124.900

Voorbeeldwoningen

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.