Bouwgrond 's-Gravenbroekseweg 80a -en 80-

Kavel omschrijving

**Unieke Woonkans aan de Reeuwijkse Plassen**


Ontdek een exclusieve mogelijkheid om te wonen aan de idyllische Reeuwijkse Plassen! Op de locatie van het voormalige restaurant D’ Ouwe Stee aan de 's-Gravenbroekseweg, worden twee bouwkavels aangeboden. Na de (gedeeltelijke) sloop van de bestaande bebouwing ontstaat de kans om twee woningen volledig naar eigen smaak te ontwikkelen.

De Reeuwijkse Plassen, gelegen tussen Gouda en Bodegraven, zijn een favoriete bestemming voor liefhebbers van natuur, wandelen en watersport. De plas dient als basis voor de Roei & Zeilvereniging en nabijgelegen watersportfaciliteiten bieden volop vertier. De kavels liggen dichtbij het centrum van Reeuwijk met alle essentiële voorzieningen binnen handbereik, een perfecte combinatie van landelijke rust en stedelijke gemakken.

**Details van de Kavels:**

**’s-Gravenbroekseweg 80a - Uw kans op een bungalow aan de ’s-Gravenbroekseplas**

Gelegen aan de achterzijde van de ’s-Gravenbroekseplas, biedt het bouwkavel op nummer 80a een adembenemend uitzicht over het water. Dit kavel is perfect voor het bouwen van een bungalow met een permanente woonbestemming. De geplande bungalow mag een inhoud van 425 m3 hebben op een perceel van circa 702m2, waarvan ongeveer 400m2 als eigen grond bestemd is. Het resterende deel bestaat uit water of is belast met een recht van overpad.

**Kenmerken van het Perceel:**

- Aan de voorzijde van het perceel komt een haven voor een bootligplaats, direct toegankelijk tot de ’s-Gravenbroekseplas.

- De bungalow mag één bouwlaag hebben met een maximale bouwhoogte van 3,5m.

- Binnen het bestemmingsplan zijn er vergunningsvrije bouwmogelijkheden, waardoor het mogelijk is om tot circa 75m2 aan uitbreidingen op het achtererf vergunningsvrij te realiseren.

Dit bouwkavel biedt een unieke kans om te genieten van een rustige en schilderachtige woonomgeving met directe toegang tot watersportfaciliteiten. Bent u klaar om uw droomhuis aan de ’s-Gravenbroekseplas te realiseren?


- **’s-Gravenbroekseweg 80:** Een prachtig gelegen kavel direct aan de weg, met een grootte van circa 960m2, waarvan circa 673m2 als eigen grond. Het overige deel bestaat uit water of is belast met recht van overpad. Het toekomstige huis kan een inhoud hebben van 575 m3 (exclusief vergunningsvrije uitbreidingen) met een goothoogte van 3,5 m en een nokhoogte van 8 m. Een haven aan de achterzijde biedt een ligplaats en directe toegang tot de ’s-Gravenbroekseplas.

**Bestemming en Bouwmogelijkheden:**

- Beide kavels vallen onder bestemming Wonen-1, met specifieke bouwvoorschriften per kavel vastgelegd in een ‘kavelpaspoort’.

- Vergunningsvrije uitbouw tot ongeveer 100m2 is mogelijk op het achtererf, afhankelijk van de positie en omvang van het hoofdgebouw.

**Verkoopvoorwaarden:**

- De kavels maken deel uit van kadastraal perceel Reeuwijk sectie C nummer 3665, met exacte oppervlaktes die duidelijk worden na kadastrale inmeting.

- De verkoop van de kavels is onder voorbehoud van gelijktijdige overdracht van beide kavels.

- Deze aanbieding is samengesteld met zorg, echter alle informatie is indicatief en niet bindend.


Deze bouwkavels bieden een fantastische kans om uw droomhuis te realiseren in een schitterende natuurlijke omgeving met uitstekende verbindingen naar stedelijke centra.

Kenmerken

Aangeboden door: Dupree makelaars .
Plaats Reeuwijk
Provincie Zuid-Holland
Aantal kavels 2 bouwkavels
Prijs vanaf € 1.070.000
Prijs tot € 1.125.000
Oppervlakte vanaf 702 m²
Oppervlakte tot 960 m²
Kenmerken
  • Aan rustige weg
  • Aan vaarwater
  • Landelijk gelegen

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook informatie aanvragen bij onze partners?

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Badkamers
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan

Aanbevolen bouwkavels

Voorbeeldwoningen

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.