Nieuwe uitgave Casco magazine 11 nu verkrijgbaar "Met 2 gratis tickets Beurs Eigen huis"

Casco Magazine 11 is vanaf nu te bestellen en uiteraard ook verkrijgbaar bij onze verkooppunten in Nederland en België. In deze uitgave staan wederom een aantal bijzondere projecten.

Hoofdartikelen

Architect Chris Collaris en zijn werkvrienden gingen de uitdaging aan en bouwden een recreatiewoning op acht meter hoogte. Je kunt verblijven in hun vogelhuisje 'Nest' op een voormalig kazerneterrein in de buurt van Arnhem. In Almere lieten De Woonpioniers zien dat een woning geen standaard vorm hoeft te hebben. Hun blokhuis is zo gepositioneerd dat de bewoners optimaal van de zon kunnen genieten. De vijf woningen die Rick Eijsbouts ontwierp - en waar hij er 1 zelf van bewoont - lijken tiny houses maar verbergen een complete verdieping onder de grond. Francois en Anthony lieten een huis bouwen door Scanabouw en wonen nu groter, mooier, duurzamer én goedkoper.  

Duurzame dingen

Schoonmaakmiddelen waar de planeet blij van wordt, accessoires van gerecyclede materialen, planten en bollen van pionierende boeren en kwekers en nog veel meer.

En verder

Een goed lichtplan: meer dan alleen mooie lampen en de voordelen van gevlinderde betonvloeren. 

Bestel hier Casco magazine online.

Gaat u een huis bouwen?

Vraag dan informatie aan bij onze partners

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Badkamers
Selecteer alle brochures
Betonvloeren
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures

Vul hieronder uw gegevens in:


Deel dit artikel:

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan

Uit onze webshop

Voorbeeldwoningen

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.