De mooiste projecten van interieurarchitecten

Het nieuwste koffietafelboek UW Woonboek is een inspiratiebron voor iedereen die een huis gaat bouwen of van plan is te gaan verbouwen. In de zesde editie van het succesvolle hardcover interieurboek presenteren bekende Nederlandse interieurarchitecten en designers hun mooiste projecten. Een prachtig bladerboek boordevol inspiratie en design.

Inspiratie voor droomhuizen

Het koffietafelboek bestaat uit 440 pagina’s interieur inspiratie; reportages van de mooiste huizen en tuinen van Nederland, afgewisseld met inspirerende foto’s van luxe interieurmerken. Aan de hand van interviews met bekende Nederlandse architecten en designers zoals Jeroen de Nijs, Doreth Eijkens, Hanina Mesoudi, Jessica Kuhne, B-too, Stephan Versteegh, William de Boet, Gert-Jan Schouwenaar, Erik van Gelder, Gwen Hoopman, Inge van Poppel, Kees Marcelis, Tim Rengelink, Erik Knops, Nathalie Swinkels en Percy van de Werve worden inspirerende projecten uitgelicht. 

De zesde editie geeft een nog completer beeld van de huidige woontrends en de mogelijkheden op het gebied van interieur. Het witte tafelboek is bovendien een prachtige eyecatcher in huis en een echte must have voor de interieurliefhebber.

Het boek is vanaf oktober via deze link te bestellen.

UW Woonboek editie 6 | prijs € 32,50 

Gaat u een huis bouwen?

Vraag dan informatie aan bij onze partners

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Badkamers
Selecteer alle brochures
Betonvloeren
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures

Vul hieronder uw gegevens in:


Deel dit artikel:

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan

Uit onze webshop

Voorbeeldwoningen

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.