Logo
Deze typen voorluifels zijn het bekijken waard

Deze typen voorluifels zijn het bekijken waard

Ben je op zoek naar een nieuwe voorluifel voor bij je voordeur? Voorluifels hebben meerdere voordelen, namelijk dat ze de wind en regen uit je woning houden als je de deur eventjes open hebt staan. Daarnaast kun jij met gemak je sleutels in je tas zoeken tijdens een regenbui, want je staat lekker droog voor de deur. Tot slot zorgen voorluifels ervoor dat je woning er aantrekkelijker uitziet voor potentiële kopers. Voldoende redenen om dus direct een voorluifel aan te schaffen, maar voor welk type ga je? We zetten de leukste graag voor je op een rijtje.

 

Transparante luifel of niet?

Het ene huis is de andere niet en dat betekent dat je goed moet evalueren wat voor soort deurluifel goed bij jouw voordeur past. Heb jij bijvoorbeeld de hele dag de zon op je woning staan, dan kun je prima een dichte voorluifel kiezen. Deze houd dan de zon uit je ogen als je de deur opent. Staat de voorkant van jouw woning juist in de schaduw? Kies dan voor een transparante voorluifel welke licht door kan laten, anders zal je entree inclusief je hal erg donker zijn. Dat is natuurlijk niet heel fijn binnenkomen elke dag.


Een design voorluifel


Als je echt wilt uitpakken met een gave voorluifel boven je voordeur, dan kun je het beste voor een design voorluifel kiezen. Deze zien er vaak niet alleen wat specialer uit, maar zijn ook van hogere kwaliteit materialen gemaakt. Dit betekent dat ze langer meegaan en mooi blijven, dus heb je echt waar voor je geld. We raden deze variant vooral aan als je hier echt nog een tijdje blijft wonen, want het kan best een investering zijn. Zo kun je lang genieten van het bijzondere aanzicht van jouw voordeur met karakteristieke voorluifel.

 

Luifel met wat extra’s


Als je gaat kijken voor een deurluifel zal je erachter komen dat er ontzettend veel soorten luifels zijn. Je kunt voor een simpele luifel gaan om van de bovengenoemde voordelen te profiteren, maar je kunt ook een stapje verder gaan. Zo zijn er bijvoorbeeld deurluifels met geïntegreerde ledverlichting, zodat jij altijd licht bij de voordeur hebt. Een extra lampje installeren naast de voordeur voor de veiligheid is echt overbodig, waardoor je twee vliegen in een klap slaat! Dat is niet alleen kostenbesparend, maar geeft ook een zeer strakke uitstraling aan je entree. Zoeken in het donker naar het sleutelgat is vanaf nu verleden tijd!


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>