Bouwgrond Alphensebaan

Kavel omschrijving

Bouwterrein met Voorontwerp voor Comfortabel Wonen op één Niveau

Verken de mogelijkheid om uw ideale woning te creëren op een royaal stuk grond van 1480 m2 aan de Alphensebaan in Chaam. Dit perceel biedt een prachtig uitzicht over de omliggende landerijen aan de achterzijde en is gelegen aan de verbindingsweg tussen Chaam en Alphen. Omringd door natuurgebieden zoals de Chaamse Bossen, de Strijbeekse Heide, en ’t Zand, is dit de ideale locatie voor natuurliefhebbers met tal van wandel- en fietspaden in de buurt. Gelegen aan de rand van Chaam, bevindt de bouwkavel zich op korte afstand van het dorpscentrum. Deze unieke kans stelt u in staat om uw vrijstaande droomhuis te bouwen, waarbij het ontwerp centraal op het perceel is gepositioneerd. U heeft de vrijheid om zelf een architect en aannemer te kiezen, waardoor u in uw eigen tempo uw bouwplannen kunt realiseren. Michielsen Architecten uit Chaam heeft een voorlopig ontwerp gemaakt voor een seniorenwoning op de begane grond, welke u kunt overnemen en aanpassen naar wens, alvorens de bouwvergunning aan te vragen.

Bouwvoorschriften

Bij de realisatie van uw woning dient u de voorschriften van het bestemmingsplan te volgen, zoals vermeld in de bijgevoegde brochure. Voor vragen en begeleiding kunt u contact opnemen met de gemeente Alphen-Chaam, ons makelaarskantoor, of een externe adviseur inschakelen.

Bodeminspectie

Op 23 maart 2021 is een verkennend bodemonderzoek uitgevoerd op de locatie. Er zijn geen aanwijzingen gevonden voor bodemverontreiniging.

Raadpleeg de bijgevoegde brochure voor meer informatie over dit bouwterrein.

Kenmerken

Aangeboden door: De Landerije B.V. .
Plaats Chaam
Provincie Noord-brabant
Aantal kavels 1 bouwkavel
Prijs € 445.000
Oppervlakte 1480 m²
Kenmerken

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook informatie aanvragen bij onze partners?

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieur (wanden en plafonds)
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures
Warmtepompen
Selecteer alle brochures
Zonne-energie
Selecteer alle brochures
Zwembadbouwers
Selecteer alle brochures

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan

Aanbevolen bouwkavels

Voorbeeldwoningen

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.