Betaalbare gezinswoning bouwen

Moderne woningen
Zoek je een betaalbare vrijstaande nieuwbouwwoning? Dan is de WinWin woning een goede optie. Deze opdrachtgevers hebben gekozen voor de moderne variant met een aanbouw.

Indeling van de woning

Wil je betaalbaar bouwen? Dan is onze WinWin woning een goede optie. Deze woning is meer gestandaardiseerd en daardoor efficiënter te bouwen. Dat allemaal met dezelfde kwaliteit en keuzevrijheid en uitstraling van de woning. Ook betekent betaalbaar bouwen met de WinWin woning niet dat je moet inleveren op woonruimte. Integendeel zelfs, deze woning biedt volop ruimte voor het hele gezin. En deze ruimte kan je zelf ook nog eens indelen hoe je wilt. De opdrachtgevers van deze woning hebben gekozen voor de volgende indeling:

Op de begane grond heeft deze woning een indeling met royale ruimtes. De woonkamer en keuken komen samen in een grote woonkeuken, dat was één van de wensen van deze opdrachtgevers. Er is gekozen om de woonkamer aan de voorkant van de woning te situeren en de keuken aan de achterkant. Wegkijken in de achtertuin tijdens het eten, dat is nog eens fijn koken. Wat helemaal handig is, is de bijkeuken. Een praktische ruimte voor fietsen, opbergruimte en speelgoed van de kinderen. Er is een geïsoleerde aanbouw toegepast en die wordt als garage gebruikt.

Op de eerste verdieping heeft de woning 3 slaapkamers en een lichte badkamer. Er komt extra veel daglicht door het geplaatste dakraam. De zolder is te bereiken met een vlizotrap. Hier is voldoende ruimte voor het opbergen van bijvoorbeeld je vakantiespullen of kerstspullen. Natuurlijk kan je kiezen voor een volwaardige zolder met een vaste trap. Of het toepassen van een verhoogde dakhelling. Door de hogere nokhoogte wordt je zolder een functionele ruimte waar je een extra slaapkamer kan creëren.

Details en aanpassingen

De WinWin woning is in de basis al compleet. Vandaar dat we er ook zo'n scherpe prijs voor kunnen maken. De opdrachtgevers hebben 2 unieke aspecten toegevoegd om deze WinWin woning om te toveren tot hun ideale woning. Zo is er een geïsoleerde aanbouw geplaatst om een handige garage te creëren. Daarnaast is er wit dekkend gevelsauswerk toegepast. Dit geeft de woning het moderne karakter. Ook ontstaat er zo een mooi zwart-wit contrast met de donkere kozijnen, dakpannen en gedeeltes van het metselwerk.

Wil je weten wat deze betaalbare woning kost? Vraag een gratis prijsindicatie aan via onze website: selekthuis.nl

Kenmerken

Prijs indicatie Op aanvraag
Woning type Moderne woningen
Bouw methode(s) Traditionele woningbouw
Oppervlakte Op aanvraag

Geplaatst door

Selekthuis

Kalanderstraat 51
7461 JL Rijssen

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook informatie aanvragen bij onze andere partners?

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Badkamers
Selecteer alle brochures
Betonvloeren
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan

Aanbevolen bouwkavels

Voorbeeldwoningen

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.