ScanaBouw Houtbouwsystemen B.V.

Heeft u plannen voor de bouw, wellicht heeft u zelfs al een stuk grond op het oog. U bent niet op zoek naar zomaar een standaard huis; u verlangt naar een plek die ├ęcht aanvoelt als thuis, met blijvend lage woonkosten. In dat geval is houtbouw een even logische als verstandige keuze.

Wij zijn al sinds 1977 gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van duurzame en unieke woningen, clubgebouwen, recreatiewoningen en bedrijfsgebouwen. Of het nu gaat om houtskeletbouw, houtstapelbouw, of een combinatie daarvan, wij hebben de expertise in huis. Op deze website delen we graag meer informatie over deze verschillende vormen van houtbouw en presenteren we talloze voorbeelden van ons werk.

Als onze benadering u aanspreekt, nodigen we u uit om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend bezoek aan onze showroom en fabriek in Huissen. Daar bespreken we graag verder met u over de realisatie van uw toekomstige thuis.

ScanaBouw Houtbouwsystemen B.V.
Nijverheidsstraat 2
6851 EJ Huissen

T: 026-3255160
E: info@scanabouw.nl
W: https://www.scanabouw.nl/
Bezoek website

Voorbeeld woningen

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook informatie aanvragen bij onze andere partners?

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Badkamers
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures

Deel dit artikel:

Aanbevolen bouwkavels

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan
Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te ori├źnteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.