Studio inside out

Ik begrijp dat het een uitdaging is om je verbouwing goed voor te bereiden, en je bent zeker niet de enige die hiermee worstelt. In mijn ruim 25 jaar ervaring heb ik talloze levensgenieters geholpen die verdwaald waren in het doolhof van keuzes bij het plannen van hun verbouwing. Er zijn zoveel beslissingen te nemen, variërend van indelingen en materialen tot afwerking en verlichting.

Jij wilt niet alleen waarde aan je huis toevoegen, maar er ook echt een thuis van maken. Maar hoe pak je dit het beste aan? Natuurlijk wil je een stressvrije verbouwing, met vooraf gemaakte keuzes, een duidelijke prijsafspraak en een strakke planning.

Als interieurarchitect sta ik klaar om je te helpen jouw droomhuis werkelijkheid te maken. Door verschillende schetsontwerpen te creëren, kunnen we samen het beste resultaat bereiken. Ik betrek je bij elke keuze die wordt gemaakt, want het gaat tenslotte om jouw huis. Het moet aanvoelen als een warme deken, een oase van rust.

Elk mens is uniek, en daarom is ook elk interieur anders. Ik stem mijn ontwerpen af op jouw persoonlijke smaak en til zo jouw verbouwingsplannen naar een hoger niveau.

Vanaf de allereerste gesprekken tot aan de voltooiing en de inrichting van het project, begeleid ik je door het hele proces. Jouw droomwoning staat centraal, en ik ben hier om ervoor te zorgen dat het een realiteit wordt.

Studio inside outT: 06-52689255
E: percy@studioinsideout.nl
W: https://studioinsideout.nl/
Bezoek website

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook informatie aanvragen bij onze andere partners?

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Badkamers
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures

Deel dit artikel:

Aanbevolen bouwkavels

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan
Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.