Logo

Bensdorp , Bussum

Vanaf € 302.500

Beschrijving

Bouw uw eigen droom villa in Bensdorp. Met zelfbouw koopt u een kavel en bepaalt u hoe het huis er uit komt te zien. Uw kans om in uw ideale villa in het centrum van Bussum te wonen! Begin 2019 wordt het project Bensdorp, waar ruimte is voor wonen, werken en recreëren opgeleverd. Dat betekent ook dat de twee kavels vrijkomen. Deze ruimte wordt momenteel gebruikt voor bouwketen. Naar verwachting kunnen de kavels in het eerste kwartaal van 2019 worden vrijgegeven. Twee vrije kavels De twee Kavels G en H liggen op het terrein van het vernieuwde Bensdorp, direct aan de Nieuwe Spiegelstraat. Kavel G heeft een oppervlakte van ca. 285 m². Kavel H geeft een oppervlakte van ca. 308 m² en ligt aan de zijde van de geitenweide. Interesse? Het is nu mogelijk om uw droomhuis te bouwen op één van de twee kavels in Bensdorp! U kunt vanaf vandaag uw belangstelling kenbaar maken. Samen met de door uw gekozen architect kunt u uw droomvilla ontwerpen en kijken wat uw mogelijkheden tot zelfbouw zijn.


Aangeboden door:

Bouwbedrijf Noordersluis

Kenmerken

Plaats Bussum
Provincie Noord-Holland
Aantal kavels 2 bouwkavels
Prijs vanaf € 302.500
Prijs tot € 326.500
Oppervlakte vanaf 285 m²
Oppervlakte tot 308 m²
Locatie
  • Dicht bij centrum
  • In centrum
  • In woonwijk
  • Nabij uitvalswegen

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>