Logo

Bouwgrond De Wit Reed , Kornhorn

€ 335.000

Beschrijving

Een parel in het Westerkwartier” zo wordt het natuurgebied Curringherveld ook wel genoemd. Het Curringherveld is een mini dwarsdoorsnede van het Westerkwartier met zijn dobben, petgaten en houtsingels. Via het Curringherpad wandelt u vanuit Kornhorn door dit unieke en afwisselende landschap.

Nabij deze prachtige landelijke locatie net buiten de bebouwde kom van Kornhorn bieden wij twee bijzondere bouwkavels aan van respectievelijk ± 1869 m² en ± 1871 m² groot. De kavels zijn bestemd voor het bouwen van een schuurwoning (zie impressies), eventueel in combinatie met een aanbouw en een vrijstaand bijgebouw en kosten per stuk € 335.000,- vrij op naam.

De kavels worden aangeboden inclusief schone grondverklaring, aansluiting water, elektra en riolering. Bij aankoop van een kavel is er de mogelijkheid om een schetsontwerp te laten maken door Adema Architecten uit Dokkum*.
Kornhorn is landelijk in het natuurgebied Curringherveld gelegen, een prachtig wandelgebied met vele culturele activiteiten. Kornhorn heeft een basisschool en een multifunctioneel centrum 't Hornhuus. Voor uitgebreide voorzieningen is men aangewezen op de plaatsen Surhuisterveen, Marum en Grootegast deze plaatsen zijn binnen 10 autominuten bereikbaar. Kornhorn ligt in de grensstreek van Groningen, Friesland en Drenthe. Deze centrale ligging in Noord-Nederland betekent dat Groningen, Leeuwarden en Heerenveen in ongeveer 30 autominuten bereikbaar zijn. Ook Nationaal Park Lauwersmeer en Nationaal Park De Alde Feanen zijn in een half uur te bereiken.


Aangeboden door:

Vof. Makel. Van der Velde en Hoen

Kenmerken

Plaats Kornhorn
Provincie Groningen
Aantal kavels 2 bouwkavels
Prijs € 335.000
Prijs tot € 0
Oppervlakte vanaf 1869 m²
Oppervlakte tot 1871 m²
Locatie
  • Aan rustige weg
  • Buiten bebouwde kom
  • Landelijk gelegen
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>