Logo

Brainport, Bouwkavels Lierop , Lierop

Beschrijving

Bouwkavels in Lierop, gemeente Someren. Wij bieden te koop aan; Bijzondere bouwlokatie, op de rand van bebouwing en natuur, in de mooie en centraal gelegen plaats Lierop. Bouwlokatie, De Wertstraat Lierop, Gemeente Someren, Kad. Sectie O74 en O219, totaal 8.665m2, zie Ontwerp Structuurvisie Someren 2028 d.d. 20 dec. 2012, waarin lokatie wordt aangeduid met; “Organische woonuitbreiding”, met dit type woningen en deze lokatie in het landschap, trachten we aansluiting te zoeken bij de behoefte in Brainport, zie tabel 4.1, pag. 51; Overzicht ontwikkelingen; Nr. / Kern / Ontwikkeling / Omschrijving / Fase project / Partij(en) / Rol gemeente / Termijn. 21. / Lierop / Organisch woonuitbreiding / Bijzondere locatie met een nog onbekend aantal woningen / Initiatief / Private partijen / Faciliterend / Divers.

Op deze lokatie heeft vroeger gestaan; het eerste Raadhuis van Lierop, grote boerderij met schop, 2 woningen, 2 kippenstallen en waarschijnlijk nog een boerderij, in de jaren zeventig is deze bebouwing gesloopt. Wij hebben van bovengenoemde locatie uitgebreide gegevens.


Aangeboden door:

Particulier / H. Bukkems

Kenmerken

Plaats Lierop
Provincie Noord-brabant
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs tot € 0
Oppervlakte vanaf 1000 m²
Oppervlakte tot 8665 m²
Locatie
  • Aan doorgaande weg
  • Aan rustige weg
  • Beschutte ligging
  • In bosrijke omgeving
  • Landelijk gelegen
  • Nabij uitvalswegen
  • Open ligging
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>