Logo

Canterlanswei 2 9082 AW | Miedum , Miedum

€ 369

Beschrijving

Een unicum! Gelegen in het buitengebied op toch slechts enkele minuten van de stad Leeuwarden.

Momenteel wordt de huidige bestemming gewijzigd naar een woonbestemming. Vooruitlopend hierop kunt u vast plannen maken om op deze droomlocatie een passend ontwerp te laten maken. Uw woonwensen vertalen naar een droomhuis op maat is een spannende en grote onderneming. De wooncoaches van de Woonwensfabriek kunnen u hierbij ontzorgen van schets tot en met oplevering.

Deze kavel is net geen 4.000 m2 groot, gelegen op de oude terp van het dorp of buurtschap Miedum. Vanuit de achtertuin heeft u zicht op de monumentale kerktoren. Wist u dat dit de scheefste toren van Nederland betreft?

Tenslotte is het goed om te weten dat de kavel in de huidige staat wordt verkocht. Er staat nog een af te breken loods waar tevens nog de nodige asbest in is verwerkt. De verkoper draagt zorg voor een bodemonderzoek alsmede een archeologisch onderzoek.


Aangeboden door:

Lamberink Kavel & Huis

Kenmerken

Plaats Miedum
Provincie Friesland
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs € 369
Oppervlakte 3998 m²
Locatie

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>