Logo

Golfeiland, Veendam , Veendam

Vanaf € 102.000

Beschrijving

Wonen waar de lucht nog schoon is, waar het uitzicht adembenemend kan zijn en waar het verkeer nu eens geen voorrang krijgt. Dat is wonen in Buitenwoel, het unieke project Golfeiland is voor mensen met gevoel voor stijl.

Het plangebied ligt aan het einde van de Golflaan grenzend aan het nieuwe gedeelte van de Golfbaan. Het Golfeiland is opgezet met ruime kavels omgeven door waterpartijen.

Op het Golfeiland is het mogelijk om een kavel te kiezen waarop u vrij kunt bouwen binnen de grenzen van het beeldkwaliteitplan. Hiervoor kunt u uw eigen architect gebruiken en heeft u de keus om uw aannemer zelf te kiezen.

Vraag via de button meer informatie op, we sturen u dat vrijblijvend toe!Aangeboden door:

Geveke Ontwikkeling b.v.

Kenmerken

Plaats Veendam
Provincie Groningen
Aantal kavels 13 bouwkavels
Prijs vanaf € 102.000
Prijs tot € 0
Oppervlakte vanaf 655 m²
Oppervlakte tot 1230 m²
Locatie

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>