Logo

Lage Weide - Valkenwaard , Valkenswaard

Vanaf € 45.500

Beschrijving

In de gemeente Valkenwaard worden in het project Lage Weide circa 81 bouwkavels uitgegeven.

Wachtlijst
Om in aanmerking te komen voor een bouwkavel in Lage Heide is het nodig om ingeschreven te staan op de wachtlijst van de gemeente. De datum van inschrijving is bepalend voor de plaats op de lijst. Op basis van chronologische volgorde (langst ingeschrevenen eerst) zal de gemeente gegadigden per brief benaderen. De wachtlijst bevat 700 ingeschrevenen.

Uitgifte bouwkavels
De werkwijze voor het uitgeven van de bouwkavels is vastgelegd in het uitgifteprotocol. Voorafgaand aan de toepassing van dit uitgifteprotocol wil de gemeente van de ingeschrevenen op de wachtlijst weten of ze belangstelling hebben voor één van bouwkavels die in 2012 worden uitgegeven. Daarom hebben alle ingeschreven rond 11 mei een brief met antwoordformulier ontvangen. Zij kunnen tot 1 juni reageren. Afhankelijk van de respons behoudt de gemeente Valkenswaard zich het recht voor het uitgifteprotocol aan te passen.


Aangeboden door:

Gemeente Valkenswaard

Kenmerken

Plaats Valkenswaard
Provincie Noord-brabant
Aantal kavels 81 bouwkavels
Prijs vanaf € 45.500
Locatie

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>