Logo

Vosseveldseweg - Winterswijk-Kotten , Winterswijk Kotten

Vanaf € 325.000

Beschrijving

Gelegen in Winterswijk-Kotten op een unieke bouwlocatie van 8800m2. Schitterend gelegen aan de Vosseveldseweg hoek Kottenseweg nabij de grens en "De Slingebeek" in het buitengebied van Winterswijk. Het vergunde bouwplan betreft een riant landhuis met een woonoppervlak van maar liefst 375 m2 met fraaie indeling en luxe afwerkingniveau.

AGRARISCH BOUWPERCEEL MET BOUWPLAN VOOR DE BOUW VAN EEN SCHITTEREND LANDHUIS VAN CA. 1300 M3 MET AGRARISCHE BEDRIJFSRUIMTE VAN 170 M2 EN BEDRIJFSHAL/RIJHAL VAN CA. 1000 M2 EN DUBBELE CARPORT.
 
Bouwen naar eigen wens is mogelijk;
- vrije aannemerkeuze;
- geschikt voor tuinbouwbedrijf of paardenliefhebber.

Vraag vrijblijvend informatie op via de button hieronder!


Aangeboden door:

H.Lubberink

Kenmerken

Plaats Winterswijk Kotten
Provincie Gelderland
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs vanaf € 325.000
Oppervlakte vanaf 8800 m²
Locatie

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>