Logo

Bouwgrond Hoekeindseweg 2665 , Bleiswijk

€ 325.000

Beschrijving

BOUWKAVEL!

Ben je op zoek naar een mooi perceel/ bouwgrond in Bleiswijk om jouw eigen vrijstaande droomhuis op te kunnen bouwen? Immobilia presenteert met enthousiasme dit mooie perceel bouwgrond van 670m2 gelegen aan de Hoekeindseweg. Het perceel is nog niet voorzien van een bouwvergunning. Deze zal nog op basis van een eigen plan, aangevraagd moeten worden bij de gemeente.

Het kavel ligt aan de achterzijde aan de secundaire weg. Aan de voorzijde kijk je richting de N209. De sloot zijde van het perceel is gelegen op het zonnige zuidwesten. Als je van groen en rustig, maar toch ook van de levendigheid houdt, dan is dit echt de ideale locatie!

Het perceel is zeer centraal gelegen. Met de auto ben je binnen ca. 5 minuten in het winkelcentrum aan de Dorpsstraat in Bleiswijk. Lopend ben je daar binnen ca. 15 minuten. In het winkelcentrum is onder andere een Jumbo en een Primera te vinden. Binnen 7 autominuten bereik je de A12 en binnen 20 autominuten bereik je de A20.

Locatie:
Het kavel is gelegen aan de Hoekeindseweg nabij nummer 102 te Bleiswijk.

Kenmerken:
Perceeloppervlakte: ca. 670m2.
Kadastrale aanduiding: Bleiswijk C 5674.
Bestemming: wonen.


Aangeboden door:

Immobilia Real Estate B.V.

Kenmerken

Plaats Bleiswijk
Provincie Zuid-Holland
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs € 325.000
Oppervlakte 670 m²
Locatie
  • Aan vaarwater
  • Aan water
  • Dicht bij centrum
  • Open ligging
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>