Bouwgrond Knibbelweg 24 a 2761 JE Zevenhuizen

Kavel omschrijving

Het laatste kavel aan de Knibbelweg! En doordat dit kavel maar liefst 18 meter breed is, is het mogelijk om een huis te bouwen van 14 meter breed (het hoofdgebouw dient aan beide zijden minimaal twee meter van de erfgrens af te staan) en 15,4 meter diep!

Vrijstaand wonen aan de rand van de prachtige nieuwbouwwijk Koningskwartier. Vervul uw droom en realiseer uw eigen droomhuis op dit kavel van 681 m2 aan de populaire Knibbelweg. Dé weg met een landelijke uitstraling maar toch dichtbij de woonwijk en voorzieningen. Het Koningskwartier is eenvoudig met de fiets (of uiteraard lopend) te bereiken, erg belangrijk is dat er geen autoweg tussen de Knibbelweg en het Koningskwartier komt, zo blijft de Knibbelweg rustig.

‘Koningskwartier’ is een nieuwe woonwijk met een ruime variatie aan woningtypes, waarbij goed is nagedacht over de invulling van de ruimte; dit kenmerkt zich in de ruime parkeergelegenheid en de fraai aangeplante groenstroken. Dit zorgt voor een rustige (speel) omgeving en privacy. Het centrum van Zevenhuizen met diverse winkels, restaurants en sportfaciliteiten is op fietsafstand gelegen. Recreatiegebied De Rottemeren, de nieuwe Willem Alexander Roeibaan alsmede de uitvalswegen naar Rotterdam, Gouda en Den Haag zijn binnen enkele minuten bereikbaar.
In de wijk Koningskwartier in Zevenhuizen wordt een nieuwe basisschool gebouwd als onderdeel van het Integraal Kindcentrum Koningskwartier (IKC). Het tijdelijke gebouw is aan het begin van schooljaar 2019 geopend. In 2022 wordt het definitieve complex gerealiseerd.

EEN EIGEN HUIS BOUWEN
Waar begin je? Dit kan op diverse manieren. Je kunt alles volledig in eigen beheer doen maar je kunt ook voor een architect gaan die het gehele proces voor u uit handen neemt. Uiteraard zijn er ook diverse marktpartijen die zgn. cataloguswoningen realiseren. Hulp nodig? Neem gerust contact op met ons kantoor. De getoonde impressies zijn gemaakt door WnS Architecten en dienen uiteraard slechts als impressies te worden gezien, er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend. Beide woningen passen binnen de regelgeving voor de locatie aan de Knibbelweg en kunnen dus mooi als inspiratie dienen. Toch benieuwd naar de mogelijkheden? WnS Architecten staat u graag te woord!

LOCATIE
Het kavel ligt aan de rand van het Koningskwartier aan de Knibbelweg.

PRIJS
€ 495.000 v.o.n. incl. BTW

Kenmerken

Aangeboden door: 'Stichting Register Taxateurs O.Z.' .
Plaats Zevenhuizen
Provincie Zuid-Holland
Aantal kavels 1 bouwkavel
Prijs € 495.000
Oppervlakte 681 m²
Kenmerken
  • In woonwijk

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook informatie aanvragen bij onze partners?

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Badkamers
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan

Aanbevolen bouwkavels

Voorbeeldwoningen

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.