Bouwgrond Menthedaweg 8 a

Kavel omschrijving

BOUWKAVEL IN HET HART VAN MIDDELSTUM:

In het bruisende centrum van het charmante en levendige dorp Middelstum, omringd door schitterende historische gebouwen, winkels (waaronder een supermarkt), een gezondheidscentrum, twee basisscholen en een prachtig sportcomplex, vindt u een buitengewone bouwkavel van maar liefst 3300 m².

Deze bouwkavel aan de Menthedaweg biedt tal van mogelijkheden. U kunt hier niet alleen een vrijstaande woning met een garage of schuur realiseren, waarvoor al een bouwplan beschikbaar is, maar u kunt ook overwegen om hier meerdere vrijstaande woningen of zelfs twee-onder-een-kapwoningen te ontwikkelen, uiteraard na overleg met de gemeente Eemsdelta.


Bovendien zijn de aansluitingen voor elektriciteit, gas en water al aanwezig op de bouwkavel, wat de ontwikkeling van uw droomproject vergemakkelijkt.

Middelstum bevindt zich op slechts 15 minuten rijden van Groningen en heeft ook een uitstekende busverbinding naar de stad Groningen.

Vlakbij deze locatie vindt u het prachtige natuurgebied Lauwersoog en de veerboot naar Schiermonnikoog, waardoor u eenvoudig kunt genieten van de natuur en uitstapjes naar de Waddeneilanden kunt maken.

Kenmerken

Aangeboden door: De Huizenbemiddelaar Makelaardij .
Plaats Middelstum
Provincie Groningen
Aantal kavels 1 bouwkavel
Prijs € 198.000
Oppervlakte 3300 m²
Kenmerken

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook informatie aanvragen bij onze partners?

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Badkamers
Selecteer alle brochures
Betonvloeren
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan

Aanbevolen bouwkavels

Voorbeeldwoningen

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.