Modern landhuis

Moderne woningen

De woning is met recht een landhuis te noemen. Niet alleen door de landelijke details in het ontwerp, maar ook door de royale afmetingen. Met een inhoud van ruim 960 kubieke meter hebben de bewoners zeker geen gebrek aan woonruimte.

Indelingen en opties

Bij SelektHuis zit je nooit vast aan standaardindelingen. Jij bepaalt jouw indeling en daar heb je volledige vrijheid bij. De opdrachtgevers van dit landhuis hebben gekozen voor een eenvoudige indeling op de begane grond. De woonkamer en keuken vormen namelijk één grote ruimte. Door het toepassen van extra raampartijen en twee dubbele tuindeuren is het ook een enorm lichte ruimte en loop je gemakkelijk de achtertuin in.

Vanuit de keuken is de aangebouwde berging van 4,50 x 6,60 meter eenvoudig te bereiken. In de hal van de woning is een vide toegepast, wat het landhuis een ruimtelijke entree geeft. De toegepaste risaliet met grote raampartijen voorziet de hal van enorm veel daglicht.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gerealiseerd. Stuk voor stuk grote slaapkamers, waarvan één met een inloopkast. Ook de badkamer is op de eerste verdieping te vinden, uitgerust met een fijn ligbad en een dubbele wasbak; deze ruimte is van alle gemakken voorzien. De tweede verdieping is te bereiken met een vlizotrap en wordt gebruikt als bergingsruimte.

Details en uitbreiding

Ook het karakter van je woning kies je uiteraard helemaal zelf bij SelektHuis. De bewoners van deze woning hebben hun eigen ideale bouwstijl samengesteld. Natuurlijk valt je oog direct op het prachtige rieten dak, een uitstekend kenmerk van de landelijke bouwstijl, maar ook heel goed te combineren met moderne details.

En dat hebben deze bewoners goed begrepen, want wat een plaatje is het geworden. De combinatie van het witte gevelsauswerk met de donkere kozijnen, trasraamstenen en risaliet geeft de woning een modern kleurcontrast. Ook de strakke vormgeving van de toegepaste risaliet draagt bij aan het moderne karakter van dit landhuis.

Al met al een geweldige woning met veel ruimte en een hedendaagse uitstraling. Een huis dat niet zal misstaan in een nieuwbouwwijk, maar ook perfect past in een landelijke en bosrijke omgeving.

Wil je weten wat deze woning kost? Vraag hier een gratis inspiratiecalculatie aan!

Kenmerken

Prijs indicatie Op aanvraag
Woning type Moderne woningen
Bouw methode(s) Traditionele woningbouw
Oppervlakte Op aanvraag

Geplaatst door

Selekthuis

Kalanderstraat 51
7461 JL Rijssen

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook informatie aanvragen bij onze andere partners?

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Badkamers
Selecteer alle brochures
Betonvloeren
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan

Aanbevolen bouwkavels

Voorbeeldwoningen

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.