Compacte seniorenwoning

Villa

Zoek je een eigentijdse woning die voorbereidt is op de toekomst? Dan is deze compacte vrijstaande woning ideaal voor jou. Deze woning heeft namelijk een slaap- en badkamer op de begane grond. Lees verder en ontdek de details!

Indelingen en opties

Deze vrijstaande woning is ideaal voor een smalle kavel. De woning heeft een breedte van 7,00 meter en is daardoor compact. Maar dat heeft deze opdrachtgevers er niet van weerhouden om hun ideale indeling te realiseren.

De begane grond heeft een grote woonkeuken aan de achterzijde. Dankzij de grote tuindeuren en de aangebouwde erker komt er genoeg daglicht binnen. Aan de voorzijde van de woning is op de begane grond een slaap- en badkamer gerealiseerd. Hierdoor is de woning levensloopbestendig en daarmee voorbereidt op latere levensfases. In de geïsoleerde aanbouw zijn nog een praktische bijkeuken en een handige berging gerealiseerd.

Deze woning is levensloopbestendig ingedeeld, maar dat betekent niet dat het niet als gezinswoning kan fungeren. Op de eerste verdieping zijn namelijk nog eens drie slaapkamers gerealiseerd. Ook is er een badkamer gesitueerd op de eerste verdieping. De aangepaste dakhelling van 55 graden heeft gezorgd voor meer ruimte op de eerste verdieping. Bij een grote dakhelling komt de top van de woning hoger te liggen en wordt er daardoor meer ruimte gecreëerd.

De tweede verdieping is te bereiken met een vlizotrap en kan goed gebruikt worden als bergingsruimte.

Details en uitbreiding

De opdrachtgevers hebben niet alleen een indeling op maat, maar ook een uitstraling die precies is afgestemd op hun wensen. Deze vrijstaande woning heeft een uniek karakter gekregen en dat is mede te danken aan de mix van verschillende materialen. De gevels zijn deels bekleedt met onderhoudsarme gevelbekleding. Niet alleen praktisch, maar ook nog eens mooi. De donkere planken zorgen voor een stoere uitstraling. In combinatie met roodbruine gevelstenen ontstaat er een prachtig plaatje.

De woning is uitgebreid door het toepassen van een rechthoekige erker en een geïsoleerde aangebouwde berging.

Wil je weten wat deze woning kost? Vraag hier een gratis inspiratiecalculatie aan!

Kenmerken

Prijs indicatie Op aanvraag
Woning type Villa
Bouw methode(s) Traditionele woningbouw
Oppervlakte Op aanvraag

Geplaatst door

Selekthuis

Kalanderstraat 51
7461 JL Rijssen

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook informatie aanvragen bij onze andere partners?

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Badkamers
Selecteer alle brochures
Betonvloeren
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan

Aanbevolen bouwkavels

Voorbeeldwoningen

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.