Logo

Bouwkavel Zuidersingel - kavel I t/m 4 , Berkel en Rodenrijs

€ 0 Prijs op aanvraag

Beschrijving

MAAK JE DROOM WAAR!

De vrije bouwvlakken worden uitgegeven door de gemeente Lansingerland en bebouwd op basis van een bestemmingsplan en een kavelpaspoort. Op deze locatie is ruimte voor 4 vrijstaande woningen.
Iedere bouwvlak krijgt een eigen inrit vanaf de Zuidersingel. Tussen de woningen en de rijbaan van de Zuidersingel bevindt zich een groene berm met parkeren voor bezoekers langs de rijbaan. Op de kop van de rij staat een te behouden hoogwaardige kastanjeboom. Parkeren voor de bewoners wordt opgelost op de eigen bouwvlak. Dit betekent dat er 2 parkeerplaatsen naast elkaar op eigen terrein moeten worden aangelegd. Ook het realiseren van een garage op eigen terrein is toegestaan.

De woningen hebben net als de overige woningen aan de Zuidersingel diepe voortuinen. De diepe achtertuinen grenzen aan een ca. 33 meter brede watergang. Aan de andere zijde van deze watergang komt het in ontwikkeling zijnde bedrijvenpark Oudeland.

Basis gegevens kavelpaspoort:
- Type bouwvlak: Vrijstaande woning.
- Bouwvlakoppervlak: ca. 814 m² (ca. 773m² land en ca. 41m² water).
- Bouwvlak hoofdgebouw: ca. 163 m².
- Maximaal te bebouwen oppervlak (hoofdgebouw): 130m² (80% v. bouwvlak).
- Maximale bouwhoogte: 1,5 laag met kap.
- Oriëntatie woning: richting Zuidersingel en Zeppelinstraat.
- Nokrichting: parallel aan Zuidersingel.
- Parkeerplaatsen: 2 naast elkaar op eigen terrein, garage vast aan woning.
- Architectuur: lintwoning met kap.Aangeboden door:

Van Herk Makelaardij Lansingerland

Kenmerken

Plaats Berkel en Rodenrijs
Provincie Zuid-Holland
Aantal kavels 4 bouwkavels
Prijs vanaf € 390.170
Oppervlakte 688 m²
Oppervlakte vanaf 814 m²
Locatie
  • Aan water
  • Open ligging

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>