Logo

Buitenhof , Lelystad

Vanaf € 180.000

Beschrijving

Op Buitenhof heb jij de keuze. Wil je zelf een woning laten bouwen? De verkoop van de bouwkavels in een natuurrijke omgeving van Lelystad is in volle gang. Kavels waarop jij als koper volop keuze hebt. Of kies je voor een speciaal ontworpen Buitenhof-woning, die in verschillende typen en sferen beschikbaar is? Dit alles ook nog eens heel betaalbaar en volledig op maat te maken. Klinkt als een droom, toch? Maar dat is het niet! Dit is namelijk Buitenhof: dé Woonschat van Lelystad! Je zou Buitenhof bijna een oase van rust kunnen noemen. Het wordt omgeven door groen, water en rust... en dat alles toch in de nabijheid van de Randstad. Op Buitenhof is het iedere dag genieten. Niet in de laatste plaats door het parkachtige karakter waaruit de helft van het plan bestaat! Vele verschillende plant- en boomsoorten zorgen hier iedere dag voor een andere uitstraling. Heerlijk om een mooie wandeling te maken of lekker even tot rust te komen op een van de vele grasvelden of langs de waterkant. Door de ruime opzet van het plan is er niet alleen voldoende ruimte tussen de verschillende woningen, maar ook de kavels zijn met verschillende breedtematen en een diepte van wel 50 meter zeer ruim van opzet. Daarnaast liggen alle kavels ook nog eens aan het water of aan het park en is er een uitzicht op een bosrijke omgeving. Idyllisch? Misschien wel, maar op Buitenhof kun je hier echt optimaal van genieten. Met kavelbreedtes variërend tussen ca. 14 en 20 meter en kaveldieptes van gemiddeld 50 meter heb je op een bouwkavel voldoende mogelijkheden om een droomwoning te realiseren en te genieten van de ruimte, vrijheid en privacy die je altijd al gewenst hebt. De architectuur van de woningen in het gehele plan heeft een landelijk karakter dat aansluit op de parkachtige omgeving.


Aangeboden door:

Buitenhof

Kenmerken

Plaats Lelystad
Provincie Flevoland
Prijs vanaf € 180.000
Prijs tot € 547.500
Oppervlakte vanaf 600 m²
Oppervlakte tot 1400 m²
Locatie
  • Aan bosrand
  • Beschutte ligging
  • In bosrijke omgeving
  • Landelijk gelegen
  • Twee onder 1 kap mogelijk

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>