Logo

Gaasterlan-Sleat op 'e golfbaan , Balk

Vanaf € 157.618

Beschrijving

Op de Golfbaan aan de noordwestkant van Balk is één van de vier woningbouwlocaties in het kader van ‘Bouwen aan Balk’. Het terrein van de voormalige golfbaan is parkachtig ingericht en is voor een deel glooiend. De ligging is aantrekkelijk: het terrein is goed ontsloten en ligt vlakbij de belangrijkste voorzieningen in Balk. Het is de bedoeling dat de bebouwing zoveel mogelijk aansluit op de reeds aanwezige landschapselementen. Op 'e Golfbaan is een fraaie, aantrekkelijke locatie om te wonen en de gemeente hanteert relatief soepele regels voor de bebouwingsmogelijkheden.

De omwonenden zijn tijdens informatiebijeenkomsten geïnformeerd en betrokken bij de plannen voor het terrein. Het concept bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan zijn inmiddels afgerond. Het plan is klaar voor de verkoop.

Er vindt op dit moment een verkaveling plaats voor de nog niet verkochte bouwkavels.


Aangeboden door:

Gemeente Gaasterlan-sleat

Kenmerken

Plaats Balk
Provincie Friesland
Aantal kavels 12 bouwkavels
Prijs vanaf € 157.618
Prijs tot € 370.000
Oppervlakte vanaf 783 m²
Oppervlakte tot 1870 m²
Locatie
  • In woonwijk

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>