Logo

Harpelerweg Vlagtwedde (Harpel) , Harpel

€ 0 Prijs op aanvraag

Beschrijving

TE KOOP AANGEBODEN! Unieke bouwkavel(s) op landelijk locatie! Altijd al met een landelijk karakter willen wonen?

Dan bieden wij u in het Westerwoldse dorpje Harpel nu de kans. Op deze kavel(s) kunt u binnen het vigerend bestemmingsplan uw eigen droomwoning ontwerpen en realiseren. Ook heeft u vrije keuze qua aannemer! De kavels worden verkocht zoals ze er momenteel bij liggen (uiteraard worden de percelen zonder de nu nog aanwezige schapen/dieren en het huidig aanwezig hekwerk opgeleverd), aan de voorzijde van het perceel liggen nog leidingen en/of riolering (ook ten bate en ten behoeve van de bouwpercelen) waarop een ‘Opstalrecht Nutsvoorzieningen op gedeelte van perceel’ ten behoeve van de gemeente Westerwolde is gevestigd. Uiteraard gelden er vanuit de gemeente Westerwolde ook regels en voorwaarden voor het daadwerkelijk bouwrijp maken van de kavels en het ontsluiten van de kavels op de voorliggende Harpelerweg, mocht u hierover meer informatie wensen dan staan wij u graag te woord hierover. Vigerende bestemmingsplan (via de website ruimtelijkeplannen.nl)

Harpel ligt op circa 5 autominuten van het dorp Vlagtwedde met tal van voorzieningen zoals supermarkten, veelzijdige middenstand, sportclubs, horeca, zwembad, basisonderwijs, openbaar vervoer, huisartsen en meer. Verder zijn ook de grotere kernen Stadskanaal, Winschoten, Ter Apel en Veendam hier vandaag goed bereikbaar. Tevens ligt het dorpje prachtig omsloten door landerijen maar ook natuurschoon met o.a. het beekdal van de Ruiten Aa, het oerbos 'Metbroekbos' en het natura 2000 gebied het Lieftinghsbroek zijn op korte afstand gelegen.


Aangeboden door:

Makelaars & Assurantiekantoor Boekelo

Kenmerken

Plaats Harpel
Provincie Groningen
Aantal kavels 3 bouwkavels
Prijs vanaf € 149.000
Prijs tot € 164.500
Oppervlakte vanaf 1100 m²
Oppervlakte tot 1335 m²
Locatie
  • Aan rustige weg
  • Landelijk gelegen
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>