Logo

Oude Meerdijk 0 ONG | Emmen , Emmen

€ 179.500

Beschrijving

Zeer fraai gelegen kavel van maar liefst 688 m2 voor de bouw van een vrijstaande woning!

De kavel is gelegen op een unieke locatie, op een kleinschalig nieuwbouwplan aan de Oude Meerdijk in Emmen. Fraaie woonomgeving, rustig gelegen en op een korte afstand van het centrum van Emmen (circa 10 fietsminuten). Tevens ligt de kavel nabij het overdekte wijk-/winkelcentrum van Angelslo met een uitgebreid winkelassortiment. Ook de overige voorzieningen, zoals het basis- en voortgezet onderwijs, sportvoorzieningen, etc. zijn op korte afstand gelegen.

Informatie: 
- Perceelgrootte 688 m2;
- Per direct beschikbaar;
- Bestemmingsplan: Op deze locatie is het bestemmingplan 'Emmen, Oude Meerdijk' van toepassing.


"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."


Aangeboden door:

Startbox Emmen

Kenmerken

Plaats Emmen
Provincie Drenthe
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs € 179.500
Oppervlakte 688 m²
Locatie

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>