Logo

Bouwgrond Reitsmastrjitte 52 , Harkema

€ 195.000

Beschrijving

Ben je op zoek naar een mooie locatie om zelf een woning te bouwen? Dan is dit je kans!
In Harkema bieden wij een groot perceel van circa 3.930 m2 aan waarop een woning met eventueel een loods / schuur gerealiseerd kan worden. Na een dag hard werken kun je vervolgens heerlijk tot rust komen aan het water achter op je eigen grond, hier ligt een natuurlijke pingo en een deel van deze pingo behoort tot het te verkopen perceel.

Vraagprijs is € 195.000,- exclusief 21% BTW

Bijzonderheden:
- Totale perceel is circa 3.930 m2 groot
- Bestemming van het voorste deel is gemengde doeleinden, dit houdt in dat je hier mag wonen al dan niet in combinatie met een bedrijf. Er ligt een bouwblok op het perceel, de geldende bestemmingsplanregels zijn opgenomen in de brochure.
- Deels is de bestemming agrarisch, natuur en bedrijf, zie hiervoor de bestemmingsplankaart
- Doordat er meerdere bestemmingen zijn, zullen er ook meerdere koopovereenkomsten (welke onlosmakelijk met elkaar verbonden zullen zijn) opgesteld worden. Onder andere met het oog op het verkrijgen van financiering.
- De gemeente Achtkarspelen staat positief tegenover de realisatie van een woning op deze locatie, een koper is zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning.


Aangeboden door:

Smit & Douma Makelaars

Kenmerken

Plaats Harkema
Provincie Friesland
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs € 195.000
Oppervlakte 3930 m²
Locatie
  • Aan doorgaande weg
  • Aan water
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>