Riante bouwkavels LOOF Vught

Kavel omschrijving

LOOF biedt ruimte aan 18 bouwkavels voor riante vrijstaande woningen. Hier bouw je je eigen droomwoning, gelegen op een prominente locatie in Vught Noord, een van de mooiste van Vught! Het gerenommeerde architectenbureau Van Egmond maakt een beeldkwaliteitplan op waarmee de garantie op een kwalitatief hoogwaardige nieuwe wijk gewaarborgd wordt. Binnen de kaders is er de vrijheid om je woning zelf vorm te geven.

De voorgeschreven architectuur in het beeldkwaliteitplan ligt in lijn met de projectmatige twee-onder-één-kapwoningen welke in het plangebied gerealiseerd worden (in aanbouw) en eveneens door van Egmond Architecten worden ontworpen. De woningen maken een verwijzing naar een stijl die doet denken aan een mix van Engelse cottages en prachtige Park villa's. Een robuuste architectuur vaak van baksteen met bijzondere accenten als ronde ramen, erkers, bogen en metselwerkpatronen. Er is variatie in kleurgebruik tussen de verschillende woonblokken, maar met uitsluitend warme en natuurlijke kleuren. Met gestucte en gekeimde gevels als accent. Het beeldkwaliteitplan ziet voor de bouwkavels daarnaast, op specifieke accentposities, ook toe op ruimte voor moderne accenten. Denk aan een plat dak of een volledige moderne uitvoering. Het beeldkwaliteitplan verlangd een zorgvuldig gedetailleerde afwerking van de woningen om de wijk tot een eenheid te brengen.

 Na een zeer succesvolle verkoop en loting is ruim 80% van het bouwplan reeds verkocht. Er zijn nog enkele zeer ruime bouwkavels beschikbaar, prachtig gelegen aan de bosrand. De kavels zijn direct af te nemen en gereed voor bebouwing.

Kenmerken

Aangeboden door: Janssen de Jong .
Plaats Vught
Provincie Noord-brabant
Aantal kavels 4 bouwkavels
Prijs vanaf € 802.000
Prijs tot € 1.273.000
Oppervlakte vanaf 915 m²
Oppervlakte tot 1453 m²
Kenmerken
  • Aan bosrand
  • Aan park
  • Aan water
  • Beschutte ligging
  • Dicht bij centrum
  • In bosrijke omgeving
  • In centrum
  • In woonwijk
  • Nabij uitvalswegen

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook informatie aanvragen bij onze partners?

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieur (wanden en plafonds)
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures
Warmtepompen
Selecteer alle brochures
Zonne-energie
Selecteer alle brochures
Zwembadbouwers
Selecteer alle brochures

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan

Aanbevolen bouwkavels

Voorbeeldwoningen

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.