Logo

Watermunt , Terneuzen

Vanaf € 495.000

Beschrijving

Bent u op zoek naar een van de mooiste woonplekken van Terneuzen? Wilt u graag u droomwoning bouwen? Dit bouwkavel geeft u de gelegenheid om uw eigen huis naar eigen smaak te bouwen. Dit prachtig gelegen bouwkavel van bijna 3000 m² heeft een royale breedte van bijna 80 meter aan het water met bijna volledig zicht over de Otheense Kreek. De breedte aan de straatzijde is circa 65 meter. U kunt uw huis gunstig voor de zon situeren op een Zuid/West ligging. Woonwijk Rietlanden II: De locatie maakt onderdeel van woonwijk Othene in de exclusieve woonwijk Rietlanden van Terneuzen met veel water en groen. Voorzieningen zijn ruimschoots aanwezig in de woonwijk zoals fiets en wandelgebied, school en winkelcentrum.

Op een eigen kavel kunt u naar eigen wens een huis laten bouwen. Laat u goed informeren over de diverse mogelijkheden die het kavel u biedt. Uw dient bijvoorbeeld voor het opstellen van een bouwplan een architect in te schakelen.

Verdere bouwvoorschriften kunt u vinden op ruimtelijkeplannen of informatie via ons kantoor.


Aangeboden door:

Vermeulen Makelaars & Hypotheekadviseurs

Kenmerken

Plaats Terneuzen
Provincie Zeeland
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs vanaf € 495.000
Prijs tot € 495.000
Oppervlakte vanaf 2835 m²
Oppervlakte tot 2835 m²
Locatie
  • Aan rustige weg
  • Aan water
  • In woonwijk
  • Landelijk gelegen
  • Open ligging
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>