Logo

Willem Alexanderlaan , Appingedam

Vanaf € 99.000

Beschrijving

Het project aan de Willem Alexanderlaan in Appingedam bestaat uit 20 vrije kavels. Daarvan worden 13 kavels aangeboden door Bouwbedrijf Kooi uit Appingedam en 7 kavels door Geveke Ontwikkeling b.v. uit Eelde. Het terrein is inmiddels bouwrijp gemaakt.

De 20 vrije bouwkavels liggen op het terrein waar vroeger de huishoudschool Hilgheborn heeft gestaan, ten noordoosten van het centrum. De school was al enkele jaren niet meer in gebruik en is inmiddels afgebroken. De locatie ligt direct achter het stadskantoor. Op circa 7 minuten loopafstand van het oude centrum met haar ruime winkelaanbod en overige voorzieningen als postkantoor, bibliotheek en gemeentehuis, vindt u toch de rust en ruimte van de stadsrand. Ook het NS- en busstation bevinden zich in de nabije omgeving.

Vraag vrijblijvend informatie op via de button hieronder.


Aangeboden door:

Geveke Ontwikkeling b.v.

Kenmerken

Plaats Appingedam
Provincie Groningen
Aantal kavels 7 bouwkavels
Prijs vanaf € 99.000
Prijs tot € 180.000
Oppervlakte vanaf 595 m²
Oppervlakte tot 1150 m²
Locatie

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>