Domotica

Domotica in huis

Domotica is een intelligente vorm van automatisering in de woning, die zorgt voor communicatie tussen verschillende elektrische apparaten. Met dit slimme systeem kan je vanuit een centrale plek in de woning de verlichting, verwarming, audio, ventilatie, rolluiken, zonwering, de beveiligingssystemen en andere elektrische apparaten besturen.

Smart Home

Domotica koppelt apparaten en installaties in de woning aan elkaar als één geheel. Zo kunnen ze overzichtelijk en slim vanuit één en dezelfde plek aangestuurd worden; niet alleen via het Touch screen, maar bijvoorbeeld ook via tablet en/of smartphone. Een intelligente elektrische installatie die met je mee zal groeien en die zorgt voor een comfortabele woonomgeving.

In een 'smart home' worden communicatie, ontspanning en andere huiselijke bezigheden door de vele elektrische apparaten en netwerken makkelijker gemaakt. Binnen én buiten de woning. Zo kunnen ze een waarschuwing sturen naar uw smartphone wanneer er bijvoorbeeld iets niet klopt in huis. Je kan voortdurend met jouw woning verbonden zijn en zo volledige controle hebben. Wanneer het nodig is, kan je direct reageren en ingrijpen.

Met Domotica woon je comfortabeler en veiliger en bespaar je tegelijkertijd een pak energie.

Bron foto: Loxone

Bedrijven

Loxone
Niko Nederland

Nieuwsartikelen

Producten

Energie management systeem NHC
Niko Intense Matt Black schakelaars
Niko Home Control
Tree to Air Bridge
Schuco Extension
Loxone Audioserver
Loxone LED verlichting
Loxone Touch Pure
Loxone Bewegingsmelder
Loxone Miniserver
Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.