Loxone

Loxone biedt u slimme oplossingen aan voor particuliere woningen, sleutel-op-de-deur, woningbouw, horeca, kantoren, nutsgebouwen en meer. Dit is mogelijk dankzij de schaalbare structuur van de Loxone Miniserver. Als brein van het gebouw verbindt de Loxone Miniserver alle componenten net zoals het menselijk zenuwstelsel dit doet. Zo kunnen verwarming, koeling, ventilatie, verlichting, zonwering, ramen, camera’s, sloten, water, schakelaars ... met elkaar praten. De Miniserver groeit mee en past zich continu aan.

In een Loxone project gaat alles automatisch, maar indien u toch graag zelf even de touwtjes in handen neem, dan gaat dat eenvoudig met de drukknop of met de Loxone App via smartphone of tablet. De slimme woon- en gebouwautomatisering van Loxone maakt uw project intelligenter, comfortabeler, veiliger en natuurlijk energie-efficiënter.

Loxone
Gebroeders Van Raemdonckstraat 1 b/c
2560 Nijlen - België

T: +31-208 208 214
E: info@loxone.be
W: https://www.loxone.com
Bezoek website

Producten

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook informatie aanvragen bij onze andere partners?

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Badkamers
Selecteer alle brochures
Betonvloeren
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures

Deel dit artikel:

Aanbevolen bouwkavels

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan
Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.