Logo

Bouwkavels in Blaricum

Op zoek naar bouwgrond in Blaricum? Bekijk dan eens het aanbod van bouwkavels in en om de gemeente Blaricum. Wanneer u van plan bent een droomhuis te bouwen, dan is de eerste stap in de realisatie van deze wens het zoeken naar een stuk bouwgrond. Afhankelijk van uw gezins- en economische situatie bepaalt u zelf de locatie waar uw droomhuis gebouwd gaat worden.

Bouwgrond met woonbestemming
In en om Blaricum zijn diverse bouwkavels met woonbestemming beschikbaar. De grote van deze kavels zijn verschillend. Afhankelijk van het te bouwen huis, bepaalt u hoe groot de oppervlakte van uw bouwkavel moet zijn. Ruimte voor een vrijstaande garage, schuur, botenhuis, zwembad en tuin moet u meenemen in deze berekening. Ook de vorm van de kavel, vierkant of rechthoekig, is bepalend voor de te bouwen woning. Wilt u een vrijstaand huis bouwen of een twee onder één kap, belangrijke informatie bij het zoeken naar het voor u geschikte perceel.

De ligging
Waar moet de ligging van uw bouwkavel aan voldoen? Naast de oppervlakte van de bouwgrond en de prijs, is de ligging ten opzichte van de zon en de infrastructuur, scholen en winkels van doorslaggevende betekenis bij de beslissing tot de koop van een bouwkavel. In en om Blaricum zijn meerdere bouwkavels te koop aangeboden, die kunnen voldoen aan deze woonwensen.

Zoektocht
Uw zoektocht naar uw unieke bouwkavel start hier. Vindt hier de bouwgrond die voldoet aan al uw wensen en eisen. Niet alleen in Blaricum, maar ook in de omgeving van Blaricum zijn prachtige bouwkavels om naar wens bebouwd te worden. Een eigen huis ontwerpen en bouwen is bijzonder speciaal. En kan je maar één keer goed doen.

Bouwkavelsonline.nl helpt u in uw zoektocht naar de perfecte bouwgrond, waarop u uw droomhuis kunt realiseren. Op deze site vindt u alle beschikbare bouwkavels in en om Blaricum. Zo bent u direct up-to-date wat uw mogelijkheden zijn.

Huizerweg 73, Blaricum
€ 1.250.000 - 1 bouwkavel(s)

Goyergracht zuid 29a
€ 0 - 1 bouwkavel(s)

Bensdorp
€ 0 - 2 bouwkavel(s)

Bouwkavel Eemdijk 26, 3754 NH Eemdijk
€ 975.000 - 1 bouwkavel(s)

Overgooi - Almere
€ 0 - 0 bouwkavel(s)

Vogelhorst - Almere
€ 0 - bouwkavel(s)

Nobelhorst - Almere
€ 0 - 0 bouwkavel(s)

Kreekbos Zuid, Muiderzandweg Almere
€ 0 - 30 bouwkavel(s)

Recratie kavel
€ 0 - 1 bouwkavel(s)

zeewolde, recreatiepark horsterwold
€ 0 - 1 bouwkavel(s)

Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>