Logo

Bouwgrond Fivelkade , Appingedam

€ 175.000

Beschrijving

Vrije bouwkavel op mooie locatie met uitzicht op Damsterdiep en nabij centrum Appingedam!

Wil je je nieuwbouwdromen verwezenlijken op de enige nog beschikbare vrije kavel in Appingedam? Op deze mooie locatie aan de Fivelkade kunnen je dromen werkelijkheid worden. De kavel (516m²), door een fietspad gescheiden van het Damsterdiep, is gelegen tegenover nieuwbouwplan De Tip en op loopafstand van het oude historische stadscentrum. Het water voor de deur leidt naar het historische stadscentum, de meanderende maren in de omgeving en via het Damsterdiep of het Eemskanaal kan naar Delfzijl en Groningen worden gevaren.

Appingedam heeft een goed voorzieningenniveau qua winkelaanbod, scholen, recreatie- en sportmogelijkheden. Bij de stadshaven en rond het plein bij de Nicolaikerk zijn gezellige horecagelegenheden te vinden. Hier worden regelmatig evenementen georganiseerd.

Met in de directe nabijheid de trein- en busverbinding Delfzijl-Groningen wordt binnen 30 minuten de stad Groningen bereikt. Met de auto zijn er uitvalswegen naar Delfzijl-Groningen (N360) en Eemshaven-Assen (N33).

Een nieuwe scholencampus voor voortgezet onderwijs is recent in gebruikt genomen en biedt een uiteenlopend aanbod van onderwijs. Maar ook voor basisonderwijs zijn er diverse locaties aanwezig.


Aangeboden door:

Ronald.

Kenmerken

Plaats Appingedam
Provincie Groningen
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs € 175.000
Oppervlakte 516 m²
Locatie
  • Aan vaarwater
  • Aan water
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>