Logo

Bouwgrond Middenweg 21 , Lisse

€ 825.000

Beschrijving

Fraai landelijk gelegen bouwkavel van maar liefst 1569 m2, met optioneel ruim 1,5 hectare weiland aan te kopen.

In het hart van de bollenstreek tussen de dorpen Lisse en Sassenheim bevindt zich deze unieke te realiseren woonplek.
Ruimte en rust zijn de belangrijkste kenmerken de locatie van dit perceel en toch zo dichtbij de gezellige winkelcentra van de plaatsen Lisse en Sassenheim. Deze zijn binnen 10 minuten fietsafstand te bereiken.

Wilt u een andere omgeving dan de weidse weilanden om u heen, dan fietst u binnen 15 minuten naar het strand, duinen, de bollenvelden of het waterrijke natuurgebied van de Kaag.

De goede ontsluiting van de (auto)verkeerswegen richting Leiden, Den Haag, Amsterdam en Schiphol via A4, A44 zorgen ervoor dat u binnen 30 minuten op de plaats van bestemming bent. Op relatief korte afstand zijn in de plaatsen Sassenheim en Voorhout treinstations met directe aansluiting op Leiden, Haarlem en Schiphol.

Er zijn in de nabijheid diverse jachthavens te vinden, door het grote aantal met elkaar verbonden waterplassen is dit een unieke watersport locatie.

MOGELIJKHEDEN:

Deze kavel biedt u de mogelijkheid om een villa van 750 m3 netto inhoud (exclusief aanvullende vergunning vrije bouwmogelijkheden) te realiseren, deze villa is een zogenaamde greenportwoning en is binnen de bestemming en vergunningen van de gemeente Lisse vrij te ontwerpen.

Optioneel is het achterliggende weiland van ruim 1,5 hectare oppervlakte aan te kopen voor het houden van dieren. Dit weiland grenst aan de achterzijde aan de Ringvaartdijk tegen de provincie Noord-Holland. Prijs op aanvraag.


Aangeboden door:

FBT Tuinbouw en FBT Makelaardij

Kenmerken

Plaats Lisse
Provincie Zuid-Holland
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs € 825.000
Oppervlakte 1569 m²
Locatie
  • Aan water
  • Landelijk gelegen
  • Open ligging
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>