Bouwgrond Oude Maasdijk - Bouwkavel A en Bouwkavel C

Kavel omschrijving

Omschrijving

Realiseer uw droomhuis aan de rand van Dreumel aan de Oude Maasdijk!


Gelegen net buiten de kern van het dorp, vindt u drie beschikbare bouwkavels voor het ontwikkelen van een vrijstaande woning. De kavels variëren in grootte van 770 tot 1.010 m² en bevinden zich direct aan de Oude Maasdijk. Het huidige bestemmingsplan staat de bouw van een vrijstaand huis toe, en door twee kavels samen te voegen, is het zelfs mogelijk om een twee-onder-een-kapwoning te realiseren. Er zijn al diverse vooronderzoeken gedaan om het proces van het aanvragen van een bouwvergunning voor uw droomontwerp te vergemakkelijken.

Dichtbij de dorpsvoorzieningen

De Oude Maasdijk, van oudsher een buurtschap, ligt aan de rand van Dreumel. Alle gemakken van het dorp zijn op fietsafstand, terwijl de natuur van het Land van Maas en Waal op loopafstand is. De Oude Maasdijk diende ooit als dijk, maar verloor in de 16e eeuw deze functie, wat resulteerde in bebouwing op de dijk. Dit zorgt ervoor dat de kavels iets hoger liggen dan de omliggende straten.

Centrale locatie in het Land van Maas en Waal

Dreumel biedt een landelijke omgeving met een basisschool, supermarkt, kleinschalige winkels zoals Kruidvat, een bloemist en een warme bakker, en diverse (sport)faciliteiten waaronder een buitenzwembad. Het dorp ligt centraal tussen Nijmegen en Den Bosch, beide binnen 25 autominuten bereikbaar. Met de fiets bereikt u via een veerpontje binnen 5 kilometer Tiel.

Download onze brochure voor meer informatie of neem contact op met de makelaar.

Prijzen van de Bouwkavels:

- Bouwkavel A: 770 m², vraagprijs € 250.000,- k.k.

- Bouwkavel B: 815 m², vraagprijs € 265.000,- k.k.

- Bouwkavel C: 1.010 m², vraagprijs € 325.000,- k.k.

De kavels worden aangeboden 'kosten koper', inclusief overdrachtsbelasting (10,4%) en notariskosten. Een aanwezige schuur op het terrein zal binnenkort worden gesloopt.

Bestemmingsplan en Bouwmogelijkheden

Volgens het bestemmingsplan 'Dreumel Oude Maasdijk 36' kunt u een vrijstaande woning bouwen met een maximale inhoud van 800 m³, een goothoogte tot 5 m en een bouwhoogte tot 10 m. Er is ook ruimte voor een bijgebouw tot 80 m².

Als u een kantoor of praktijkruimte thuis wilt hebben, is dit tot 80 m² mogelijk. Twee kavels kunnen worden samengevoegd voor een twee-onder-een-kapwoning. Met een aanvullende vergunning zijn opties voor een mantelzorgwoning, meergeneratiewoning of bedrijf aan huis mogelijk.


De gemeente heeft enkele richtlijnen vastgesteld om de bouwstijl in de omgeving te behouden, zoals vastgelegd in het 'Dorpspaspoort Dreumel', met kernwaarden als het behoud van het dorpse karakter, variatie in bebouwing, en passende materialen zoals baksteen, dakpannen en witte accenten.

Kenmerken

Aangeboden door: De Landerije B.V. .
Plaats Dreumel
Provincie Gelderland
Aantal kavels 3 bouwkavels
Prijs vanaf € 250.000
Prijs tot € 325.000
Oppervlakte vanaf 770 m²
Oppervlakte tot 1010 m²
Kenmerken

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook informatie aanvragen bij onze partners?

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieur (wanden en plafonds)
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures
Warmtepompen
Selecteer alle brochures
Zonne-energie
Selecteer alle brochures
Zwembadbouwers
Selecteer alle brochures

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan

Aanbevolen bouwkavels

Voorbeeldwoningen

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.