Logo

Bouwkavels te koop Ermelo , Ermelo

Vanaf € 485

Beschrijving

IN ALLE VRIJHEID WONEN EN TOCH CENTRAAL

Aan de prachtig gelegen Zeeweg in Ermelo bieden wij u deze drie royale bouwkavels aan van ruim 700m² per stuk. Zoals de naam al doet vermoeden is het Veluwemeer binnen handbereik, daarnaast liggen de percelen op slechts een paar minuten afstand van het centrum van Ermelo en dicht bij belangrijke uitvalswegen zoals de A28. Met recht een ideale plek om uw droomhuis te realiseren. Binnen het bestemmingsplan dat is opgemaakt is het mogelijk om een ruime woning te bouwen met een maximale inhoud van 600 m³. Daarbij bedraagt de maximale goothoogte 6 meter en de nokhoogte 10 meter. De maximale oppervlakte van de bijgebouwen bedraagt 85 m².


Aangeboden door:

VandenBrink Onroerend Goed

Kenmerken

Plaats Ermelo
Provincie Gelderland
Aantal kavels 3 bouwkavels
Prijs vanaf € 485
Prijs tot € 485
Oppervlakte vanaf 720 m²
Oppervlakte tot 740 m²
Locatie
  • Dicht bij centrum
  • Nabij uitvalswegen
  • Open ligging
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>