Royale gezinswoning

Landelijke woningen

De opdrachtgevers van deze woning hebben helemaal hun eigen plekje gemaakt met deze woning. Een unieke uitstraling in combinatie met een precies op maat gemaakte indeling. Met deze prachtige woning als resultaat.

Indeling van de woning

Genoeg ruimte voor iedereen in het gezin om fijn te kunnen leven. Dat was een van de voornaamste wensen van de opdrachtgevers van deze woning. En dat is zeker gelukt. Met 812 kubieke meter aan inhoud is er aan ruimte geen gebrek. Maar hoe zorg je nou voor een goede indeling van zo'n royale woning? Daar wisten onze opdrachtgevers wel raad mee.

Begane grond

De begane grond heeft een open indeling gekregen. De keuken en woonkamer komen namelijk samen in een royale woonkeuken. En deze ruimte heeft niet alleen veel inhoud, maar ook nog eens heel veel licht. Hoe fijn is dat? Dit licht komt vooral naar binnen door de grote raampartijen, het hoekkozijn in de voorgevel en twee tuindeuren met zijlichten aan de achterzijde van de woning. Via deze deuren loop je gemakkelijk de aangebouwde veranda in. Deze uitbreiding zorgt voor een prachtige verbinding van het interieur met de achtertuin. Ook zijn er op de begane grond een praktische bijkeuken en een leuke speelkamer gerealiseerd. Want een fijne plek voor de kinderen om te spelen was ook een van de wensen van onze opdrachtgevers.

Mocht je nou geen speelkamer nodig hebben, dan kan je ook gemakkelijk kiezen voor een werkkamer om fijn thuis te kunnen werken. De indeling van jouw woning bepaal je namelijk bij SelektHuis helemaal zelf. Er is ook een aangebouwde geïsoleerde garage met plat dak gerealiseerd. Een handige ruimte om tuingereedschap, fietsen van de kinderen en allerlei andere spullen op te bergen.

Verdiepingen

Ook de eerste verdieping heeft een prachtige indeling gekregen. Er zijn vier slaapkamers gerealiseerd; voor ieder gezinslid een fijn eigen plekje. Een van een slaapkamers is met recht een master bedroom te noemen. Deze kamer heeft namelijk een ensuite badkamer met ligbad en twee ruime ingebouwde kasten. In totaal zijn er twee badkamers op de eerste verdieping te vinden. Door onder andere de dakhelling te vergroten heb je veel meer ruimte, daardoor past er ook een vaste trap naar zolder in de woning.

Hierdoor krijg je op de tweede verdieping geen kleine opbergruimte, maar een volwaardige zolder. Ook is er op zolder speciaal een ruimte gecreëerd voor de technische installaties van de woning. De onbenoemde ruimtes kan je helemaal indelen zoals je wilt voor een hobby-/speelkamer.

Gratis prijsindicatie van deze woning ontvangen? Dat kan via onze website: selekthuis.nl

Eigentijdse bouwstijl

De combinatie van grijswitte gevelstenen, donkere kozijnen en de houten gevelbekleding geven deze woning een eigentijdse stijl. De rieten kap geeft de moderne uitstraling van de woning een warm karakter.

Details en aanpassingen

De doorgevoerde details en aanpassingen maken van dit huis de ideale gezinswoning. Wat direct opvalt aan de woning zijn natuurlijk de gevelstenen. Dit zijn luxe stenen die er ook nog eens extra uitknallen door het licht verdiept voegwerk dat toegepast is.

Door de dakhelling van de woning te vergroten van 50 graden naar 55 graden is er meer ruimte op de verdieping ontstaan. Hier zijn twee dakramen geplaatst die zorgen voor meer daglicht. Dit geeft ook op de verdiepingen veel extra licht. Ook is er een driehoekig raamkozijn geplaatst in de voorgevel op de tweede verdieping. Het ruimtelijke gevoel van de begane grond wordt door deze details mooi doorgetrokken naar de verdiepingen.

Al deze raampartijen in de woning zorgt echter niet voor een lagere energiezuinigheid. Deze woning heeft namelijk energielabel A+++. Hier woon je energiezuinig en heb je nauwelijks energiekosten. Eén van de voordelen van een nieuwbouwwoning.

Kenmerken

Prijs indicatie Op aanvraag
Woning type Landelijke woningen
Bouw methode(s) Traditionele woningbouw
Oppervlakte Op aanvraag

Geplaatst door

Selekthuis

Kalanderstraat 51
7461 JL Rijssen

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook informatie aanvragen bij onze andere partners?

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Badkamers
Selecteer alle brochures
Betonvloeren
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan

Aanbevolen bouwkavels

Voorbeeldwoningen

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.