Logo

Bouwgrond Haadwei 22 b De Falom , De Falom

€ 229.500

Beschrijving

NIEUWBOUW OP EEN LANDELIJKE LOCATIE

Altijd nog eens willen gaan voor nieuwbouw, maar dan niet in een woonwijk? Dan is hier uw kans!

Prachtig gelegen royale bouwkavel van maar liefst 1835 m2. Gelegen aan een rustige weg (ingericht volgens het 'shared space' principe) met voor en achter zicht op weilanden en nabij een natuurgebied en de Falomstervaart. Het achter gelegen beschermde natuurgebied borgt u van een vrij uitzicht achter.

Het bijzondere aan bouwen in de gemeente Dantumadiel is dat het bestemmingsplan ruime bouwmogelijkheden biedt en dat er geen welstandstoets benodigd is voor uw ontwerp. Dit geeft u maximale vrijheid in uw ontwerp.


Aangeboden door:

Tjerk Dijkstra Makelaardij

Kenmerken

Plaats De Falom
Provincie Friesland
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs € 229.500
Oppervlakte 1835 m²
Locatie

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>