Logo

Bouwgrond Hoofdstraat 57 , Beerta

€ 145.000

Beschrijving

Unieke kans....prachtige bouwkavel!

Met trots kunnen wij u een vrije bouwkavel aan de doorgaande straat Hoofdstraat aanbieden. Als u al enthousiast bent over de kavel, is de belangrijkste vraag wellicht hoe u wilt wonen en wat uw woonstijl is. Op deze mooie en vrije locatie heeft u alle mogelijkheden om uw eigen unieke droomwoning te ontwerpen die geheel op uw woonwensen is afgestemd. Graag gaan wij vrijblijvend met u in gesprek om uw woonwensen te koppelen aan de mogelijkheden op deze kavel (wordt bouwrijp opgeleverd).

De ligging is zeer gunstig te noemen door de rust, ligging en woonomgeving. De kavel is gelegen op loopafstand van een prachtig natuurgebied waar plezierig recreatief gewandeld en gefietst kan worden. Daarnaast zijn de A7 en diverse uitvalswegen binnen enkele minuten met de auto bereikbaar en zijn de stad Groningen, alsmede o.a. Winschoten en Veendam snel en eenvoudig te bereiken.

U bent volledig vrij in uw keuze van aannemer, architect, bouwbedrijf of misschien durft u zelf de klus te klaren!

Kortom, een ideale mogelijkheid om uw eigen mooie woning te (laten) bouwen op deze fantastische plek!Aangeboden door:

Nieboer Makelaars

Kenmerken

Plaats Beerta
Provincie Groningen
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs € 145.000
Oppervlakte 1865 m²
Locatie
  • Landelijk gelegen
  • Open ligging

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>