Scheepershoeve IJhorst IJhorst

Kavel omschrijving

Landelijk, rust, ruimte en comfort… Net iets buiten het dorp IJhorst, gelegen in het prachtige Reestdalgebied, worden drie luxe en duurzame LANDHUIZEN met slaap- en badkamer op zowel de begane grond als de eerste verdieping gerealiseerd. Welkom op de Scheepershoeve aan de Koedrift te IJhorst! Het voormalige kampeerterrein met boerderij wordt ingericht als landelijk woongebied met meerdere vrijstaande landhuizen en een grote “hoeve” met huurappartementen. De landhuizen in schuurwoning stijl krijgen elk een eigen uitstraling.

Door het toepassen van materialen als lariks gevelbekleding, grijs/rode gevelstenen, veel glas en blauw gesmoorde dakpannen passen de woningen goed in het landelijk en bossig gebied. De royale woningen worden voorzien van een grondwarmtepomp, elektrische boiler, zonnepanelen en kunststof ramen en kozijnen met HR ++ beglazing. Landelijk, duurzaam en klaar voor de toekomst! Rondom de woningen is naar eigen wens een tuin aan te leggen. De ruimtes bieden alle mogelijkheden voor een zonnig plekje of juist een schaduwplek. Geniet op je eigen terras(sen) van de rust en ruimte in dit landelijk gebied. Hier hoor je de vogels nog fluiten, de bijen zoemen en zie je de vlinders fladderen… en ontdek je (weer) wat echt relaxen is, wat thuis komen is. De aktes van levering zullen gepasseerd worden bij Notariaat Ritsma te Staphorst. Landhuis 5: € 749.000,- v.o.n. Landhuis 9: € 799.000,- v.o.n. Landhuis 11: € 799.000,- v.o.n. IJhorst is een dorp gelegen aan het grensriviertje De Reest in de provincie Overijssel. Het heeft een openbare basisschool, enkele (sport) verenigingen en recreatieparken. Dorpen als De Wijk en Staphorst, respectievelijk op 3 en 6 km afstand, hebben een uitgebreider winkelbestand. De gezellige stad Meppel ligt op ca 10 km. In de directe omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen, bijvoorbeeld in de bossen ten zuiden van IJhorst.

De Zwarte Dennen, nog iets verder zuidelijk, hebben naast bos ook heidevelden, kleine meertjes en een groter zwemmeer. Interesse? Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

We helpen je graag! Zandbergen Makelaardij 

Kenmerken

Aangeboden door: Zandbergen makelaardij .
Plaats IJhorst
Provincie Overijssel
Aantal kavels 3 bouwkavels
Prijs vanaf € 749.000
Prijs tot € 799.000
Oppervlakte 1075 m²
Oppervlakte vanaf 1075 m²
Oppervlakte tot 1075 m²
Kenmerken
  • Aan bosrand
  • Aan rustige weg
  • In bosrijke omgeving
  • Landelijk gelegen
  • Open ligging
  • Vrij uitzicht

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook informatie aanvragen bij onze partners?

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Badkamers
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan

Aanbevolen bouwkavels

Voorbeeldwoningen

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.