Logo

Villa Nobilis , Valkenswaard

Beschrijving

Op Villa Nobilis woon je niet zomaar, daar leef je te midden van historie. Omgeven door eeuwenoude bomen die ver verstreken tijden en een rijke geschiedenis ademen. Een plek waar je jezelf trots en nederig tegelijk voelt. Villa Nobilis kent een rijke geschiedenis. Te midden van groene reuzen werd hier ooit de weelderige villa gebouwd van de directeur van de Valkenswaardse sigarenfabriek Willem II. Het natuurrijke gebied ligt er echter al ruim twintig jaar stilletjes bij. Tot nu. Het terrein wordt momenteel ontwikkeld tot exclusief woongebied en zal plaats bieden aan 11 ruim bemeten bouw kavels. Kavels waarop een woondroom werkelijkheid kan worden. Meer informatie over kavelgroottes en prijzen in 2021.

Villa Nobilis wordt ontwikkeld door SDK Vastgoed, een onafhankelijk ontwikkelaar met veel aandacht voor detail en oog voor de ruimte van morgen. SDK Vastgoed is onderdeel van het VolkerWessels-concern en ontwikkelt projecten voor eigen rekening en risico, in opdracht van gemeenten en corporaties, of in samenwerking met verschillende partijen.

Planning (o.v.b.) najaar/winter 2022 in verkoop. www.sdkvastgoed.nl


Aangeboden door:

SDK Vastgoed bv

Kenmerken

Plaats Valkenswaard
Provincie Noord-brabant
Aantal kavels 11 bouwkavels
Locatie
  • Aan doorgaande weg
  • Dicht bij centrum
  • In bosrijke omgeving
  • Nabij uitvalswegen
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>