Logo

Waterfront de Veene , Wijk en Aalburg

Vanaf € 325.000

Beschrijving

Wonen aan het water van de Afgedamde Maas, in een villa die helemaal naar uw wensen en passend bij úw leefstijl wordt ontworpen. Uw boot in uw eigen insteekhaven en het open vaarwater van de Maas voor de deur. Dát is Waterfront de Veene. 26 unieke vrije kavels aan de Afgedamde Maas in Veen, provincie Noord-Brabant.

Binnen Waterfront de Veene heeft u de mogelijkheid om een losse kavel te kopen en hier, in samenwerking met een architect, uw eigen woning op te realiseren. U kunt er ook voor kiezen om een kavel inclusief woning te kopen. Er zijn diverse type modelwoningen, welke speciaal voor de kavels van Waterfront de Veene zijn uitgewerkt. Bij ieder modelwoning kunt u kunt kiezen uit meerdere opties om de woning volledig naar wens aan te passen.


Aangeboden door:

Bax & van Kranenburg Beheer B.V.

Kenmerken

Plaats Wijk en Aalburg
Provincie Noord-brabant
Aantal kavels 6 bouwkavels
Prijs vanaf € 325.000
Prijs tot € 612.000
Oppervlakte vanaf 717 m²
Oppervlakte tot 1267 m²
Locatie
  • Aan vaarwater
  • Aan water
  • Landelijk gelegen
  • Nabij uitvalswegen
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>