Atelier Zweers

Atelier Zweers is een kleinschalig architectenbureau, gespecialiseerd in particuliere opdrachten. Ik begeleid zelfbouwprojecten, help bij het maken van keuzes, onderzoek de mogelijkheden en zorg ervoor dat er mooi gebouwd wordt. Ik sta voor een persoonlijke aanpak en put uit mijn professionele vakkennis om u te begeleiden van uw eerste idee naar een vernieuwd thuis.


Met betaalbare begeleiding verzorg ik het gehele proces van A tot Z. Van schets tot bouwtekeningen, van vergunningaanvraag (inclusief Wkb) tot contractvorming, en van bouwteamcoördinatie tot de uiteindelijke realisatie van uw nieuwe woonhuis.


Ik vertaal uw visie naar een passend woonhuis, met extra aandacht voor duurzame oplossingen, bewuste energiekeuzes en passend binnen het budget. Mijn ontwerpen zijn eigentijds, speels en toch rationeel van karakter; wonen met een twist. Het ontwerpen van een woonhuis is voor mij vooruitkijken, om toekomstbestendig en waardevol te zijn, zowel voor u persoonlijk als voor volgende generaties.


Voor meer informatie kunt u mijn bureaubrochure bekijken of neem direct contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

Atelier Zweers
Jacob Catskade 12
1052BX Amsterdam

T: 06-11122226
E: mail@atelierzweers.nl
W: https://atelierzweers.nl/
Bezoek website

Voorbeeld woningen

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook informatie aanvragen bij onze andere partners?

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Badkamers
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieur (wanden en plafonds)
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures
Zwembadbouwers
Selecteer alle brochures

Deel dit artikel:

Aanbevolen bouwkavels

Plan ’t Ol Alteveer - Nieuwe Pekela

Nieuwe Pekela - € 124.900Prijs op aanvraagVanaf € 124.900

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan
Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.