Logo

Bouwgrond Ringvaartweg 216 , Rotterdam

€ 695.000

Beschrijving

KAVEL | 'THE GOLDEN MILE' | 673 M2 |

Wat een fijne plek! Een uniek kavel beschikbaar op één van de mooiste locaties van Rotterdam 'The Golden Mile'. Met een oppervlakte van ca. 673 m2 heeft deze kavel voldoende bouwmogelijkheden.
Ongekend veel privacy, rust en ruimte op enkele minuten afstand van het bruisende stadshart van Rotterdam. Uw droomhuis staat straks aan 'The Golden Mile' met een lagere school op 2 minuten en de hockeyclub op nog geen 10 minuten fietsen. De prachtige Ringvaartweg ligt zeer centraal ten opzichte van winkels, openbaar vervoer en overige voorzieningen. Een van de meest geliefde woonlocaties van Rotterdam!

- Gelegen nabij diverse uitvalswegen;
- Ruime kavel: ca. 673 m²;
- Maximale vrijheid voor ontwerp van uw eigen droomwoning;
- Goede ontsluiting met de auto naar A-16;
- GROND GESANEERD
- Gelegen op eigen grond.


Aangeboden door:

Metz Real Estate

Kenmerken

Plaats Rotterdam
Provincie Zuid-Holland
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs € 695.000
Oppervlakte 673 m²
Locatie
  • Dicht bij centrum
  • In woonwijk

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>