Logo

Bouwgrond 7 De Dorpsgaard , Nieuw-Beijerland

€ 795.000

Beschrijving

BOUW JOUW DROOMHUIS IN DE DORPSGAARD IN EEN NIEUWE VILLA WIJK MET ALLEMAAL BOUWKAVELS ROYALE BOUWKAVEL nr. 7 VOOR DE BOUW VAN EEN VRIJSTAANDE WONING

Droom je van een grotere woning op de mooiste en rustige locatie in de Dorpsgaard? Wil je een ruime woonkeuken met openslaande deuren naar jouw tuin? Dan is wonen in Dorpsgaard echt iets voor jou. Deze kavel heeft een fantastische groene ligging in een oude boomgaard, waarvan veel (fruit)bomen behouden blijven. In deze prachtige groenrijke wijk kun je op de mooiste vrije bouwkavel jouw droomwoning realiseren. Het allermooiste huis bouw je immers zelf!

De voordelen op een rij:
- Bouwkavel met een fantastisch groene ligging in een oude boomgaard op deze locatie
- Kavel van maar liefst 2.494 m² (exclusief mandelig gebied).
- Vrij in selectie voor architect en aannemer

Voor het bouwen van een vrijstaande woning gelden onder meer de volgende regels: Er mag op dit bestemmingsvlak hoogstens één woning worden gebouwd. De goothoogte van het hoofdgebouw bedraagt ten hoogste: 1. 4 meter indien de woning uit één bouwlaag met kap bestaat 2. 6 meter indien de woning uit twee bouwlagen met kap bestaat De bouwhoogte van het hoofdgebouw bedraagt ten hoogste: 1. 10 meter indien de woning uit één bouwlaag met kap bestaat 2. 11 meter indien de woning uit twee bouwlagen met kap bestaat

Het grondoppervlak van een hoofdgebouw, exclusief aan- en uitbouwen bedraagt ten hoogste: 1. 300 m² indien de woning uit één bouwlaag met kap bestaat 2. 150 m² indien de woning uit twee bouwlagen met kap bestaat De afstand van het hoofdgebouw tot de zijdelingse perceelsgrens bedraagt ten minste 5 meter. De diepte van het hoofdgebouw bedraagt ten hoogste 15 meter. JOUW WONING, JOUW WENSEN Een prachtige kans om jouw woning volledig naar eigen smaak te bouwen, want je hebt een vrije keuze in architect en aannemer. Heb je interesse in deze royale kavel?

Neem dan gerust contact op voor meer informatie.


Aangeboden door:

Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars

Kenmerken

Plaats Nieuw-Beijerland
Provincie Zuid-Holland
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs € 795.000
Oppervlakte 2494 m²
Locatie
  • In woonwijk
  • Landelijk gelegen
  • Open ligging
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>