Kavel 7 De Dorpsgaard Nieuw-Beijerland

Kavel omschrijving

BOUW JOUW DROOMHUIS IN DE DORPSGAARD IN EEN NIEUWE VILLA WIJK MET ALLEMAAL BOUWKAVELS ROYALE BOUWKAVEL nr. 7 VOOR DE BOUW VAN EEN VRIJSTAANDE WONING

Droom je van een grotere woning op de mooiste en rustige locatie in de Dorpsgaard? Wil je een ruime woonkeuken met openslaande deuren naar jouw tuin? Dan is wonen in Dorpsgaard echt iets voor jou. Deze kavel heeft een fantastische groene ligging in een oude boomgaard, waarvan veel (fruit)bomen behouden blijven. In deze prachtige groenrijke wijk kun je op de mooiste vrije bouwkavel jouw droomwoning realiseren. Het allermooiste huis bouw je immers zelf!

De voordelen op een rij:
- Bouwkavel met een fantastisch groene ligging in een oude boomgaard op deze locatie
- Kavel van maar liefst 2.494 m² (exclusief mandelig gebied).
- Vrij in selectie voor architect en aannemer

Voor het bouwen van een vrijstaande woning gelden onder meer de volgende regels: Er mag op dit bestemmingsvlak hoogstens één woning worden gebouwd. De goothoogte van het hoofdgebouw bedraagt ten hoogste: 1. 4 meter indien de woning uit één bouwlaag met kap bestaat 2. 6 meter indien de woning uit twee bouwlagen met kap bestaat De bouwhoogte van het hoofdgebouw bedraagt ten hoogste: 1. 10 meter indien de woning uit één bouwlaag met kap bestaat 2. 11 meter indien de woning uit twee bouwlagen met kap bestaat

Het grondoppervlak van een hoofdgebouw, exclusief aan- en uitbouwen bedraagt ten hoogste: 1. 300 m² indien de woning uit één bouwlaag met kap bestaat 2. 150 m² indien de woning uit twee bouwlagen met kap bestaat De afstand van het hoofdgebouw tot de zijdelingse perceelsgrens bedraagt ten minste 5 meter. De diepte van het hoofdgebouw bedraagt ten hoogste 15 meter. JOUW WONING, JOUW WENSEN Een prachtige kans om jouw woning volledig naar eigen smaak te bouwen, want je hebt een vrije keuze in architect en aannemer. Heb je interesse in deze royale kavel?

Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Kenmerken

Aangeboden door: Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars .
Plaats Nieuw-Beijerland
Provincie Zuid-Holland
Aantal kavels 1 bouwkavel
Prijs € 795.000
Oppervlakte 2494 m²
Kenmerken
  • In woonwijk
  • Landelijk gelegen
  • Open ligging
  • Vrij uitzicht

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook informatie aanvragen bij onze partners?

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Badkamers
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan

Aanbevolen bouwkavels

Voorbeeldwoningen

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.