Logo

Overgooi - Almere , Almere

Beschrijving

De gemeente Almere heeft diverse kavels te koop. Het kan zijn dat er op dit project geen kavels meer beschikbaar zijn. Bekijk de meest actuele kavel informatie op de website van de kavelwinkel Almere


Wonen in een bijzonder woongebied aan het Gooimeer in een groen polderlandschap met brede lanen, rustige woonstraten, statige bomen en royale kavels. Overgooi ligt in het verlengde van het Gooi. Hier hebben alle beschikbare kavels een unieke ligging in het gebied en kunt u in alle vrijheid uw eigen woon- en leefomgeving creëren.

 

 


Aangeboden door:

Gemeente Almere

Kenmerken

Plaats Almere
Provincie Flevoland
Locatie
  • Aan vaarwater

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>