Logo

Villapark Groenevelt , Sluis

Vanaf € 169.500

Beschrijving

Aan de rand van het sfeervolle Sluis ligt de villawijk Groenevelt als in een groene oase. Op royale kavels zijn er al verschillende vrijstaande en geschakelde villa's in cottage stijl gebouwd.

Op dit moment hebben is er nog een nieuwbouw woning te koop en kunnen er nog 3 representatieve villa's worden gerealiseerd. De architectuur is geÑ—nspireerd op de romantische Engelse stijl. De uitstraling is klassiek en elegant, warm en gezellig. Aan de buitenkant traditioneel, van binnen voorzien van alle hedendaags comfort en tot in de perfectie afgewerkt.

Villapark Groenevelt is gelegen aan de groene rand van het mooie grensplaatsje Sluis en bovendien op korte afstand van één van de mooiste stranden van Nederland en niet te vergeten het Vlaamse land met de mondaine badplaats Knokke, toeristenstad Brugge en Antwerpen op steenworp afstand.

VRIJE KAVELS Voogtstraat 9 Sluis: 690 m² - € 169.500,00 Groenevelt 32 Sluis: 930 m² - € 239.500,00 Groenevelt 35 Sluis: 1000 m² - € 255.000,00 Prijzen excl. 21% BTW en notariskosten


Aangeboden door:

ZwinRegio Vastgoedmakelaars

Kenmerken

Plaats Sluis
Provincie Zeeland
Aantal kavels 3 bouwkavels
Prijs vanaf € 169.500
Prijs tot € 255.000
Oppervlakte vanaf 690 m²
Oppervlakte tot 1000 m²
Locatie
  • Aan rustige weg
  • Beschutte ligging
  • Dicht bij centrum
  • In woonwijk
  • Nabij uitvalswegen
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>