Logo

Driebanweg 0 ong 1607ML Hem , Hem

€ 500.651

Beschrijving


Plezierig ondernemen in een landelijke omgeving
Kiest u voor bedrijventerrein Zuiderkogge, dan kiest u voor werken binnen de perfecte combinatie van rust en ruimte. In een stimulerende omgeving op een bijzondere plek aan de Westfriese Omringdijk. Drechterland is een prettige gemeente om te wonen en te recreëren, maar ook om te ondernemen. Bedrijven zijn hier van harte welkom! De gemeente streeft naar een goed ondernemersklimaat met een bijbehorende optimale dienstverlening.

Precies op deze locatie ontwikkelt de gemeente Drechterland samen met USP Vastgoed de laatste uitbreidingsfase van bedrijventerrein Zuiderkogge. Pal naast het bestaande bedrijventerrein Zuiderkogge fase 1 t/m 4a.

Fase 4b biedt plaats aan tien tot twaalf bedrijven. Naast bedrijfskavels zijn er ook twee kavels te koop die geschikt zijn voor wonen en werken tegelijk. Gelegen op een prachtige zichtlocatie aan de Koggeweg.

Uitstekende bereikbaarheid
Zuiderkogge ligt op 10 km afstand van Hoorn en de A7 en 58 km van Amsterdam. Inmiddels is de Westfrisiaweg gereed. Deze belangrijke verbinding loopt ook door de gemeente Drechterland en maakt het bedrijventerrein nog aantrekkelijker voor bedrijven die zich hier willen vestigen.

Een plek om rustig te wonen en te werken
Zuiderkogge biedt bedrijven een kansrijke omgeving waar veel mogelijk is. Het streven is om het terrein met kleine en middelgrote bedrijven een gemengd karakter te geven. Zuiderkogge is in het bijzonder geschikt voor sectoren zoals: productie, bouwnijverheid, dienstverlening, logistiek en distributie, transport, groothandels en productiebedrijven. Wat tevens bijdraagt aan het gunstige ondernemersklimaat, is de glasvezel voor razendsnel dataverkeer. Deze geeft het bedrijventerrein een enorme boost en creëert legio extra mogelijkheden.

Unieke locatie in een aantrekkelijke omgeving
De ligging van het kleinschalige bedrijventerrein Zuiderkogge is uniek. In een weidse, landelijke omgeving en dicht bij alle voorzieningen van Hem en Venhuizen. Deze optelsom maakt Zuiderkogge tot een uitstekende woon- en werklocatie voor de West-Friese ondernemer.

Informeer naar de nieuwbouwmogelijkheden!

Koopprijs:
€ 500.651,- k.k exclusief btw

Metrage:
3.727 m²

Aanvaarding:
In overleg (kan spoedig)

Opleveringsniveau:
Bouwrijpe kavel

Bebouwingsoppervlakte:
60 procent

Bouwhoogte:
Maximaal 10 m1


Aangeboden door:

Van Overbeek Makelaars Purmerend

Kenmerken

Plaats Hem
Provincie Noord-Holland
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs € 500.651
Oppervlakte 3727 m²
Locatie

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>